Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе не знам,но моята ракия е с малко по-=висок градус.+това предполагам този тим е Пловдивско-старозагорски или обратното и предполагам не сте достойни все още да носите името му.хахахаахахахаахахааIchkin написа:Ае стига едно и също бе ... и аз съм нафта маняк и т’ва дет ми го говорите ... няя да го коментирам, да си оставя да ви псувам на по ракия ... Ама некой да ми каже за тоя тим, к’во е, що е, защо е и ... къде е :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Съгласен с колегата///// написа:Ти не се зарибявай по тоз покер, че първоначално се правят, че печелиш, докато те зарибят и после смучат.liverpool235 написа:Аз па се учим да играем покер и в нета започнах да ги разцепвам..Ichkin написа:Правете като мене ... залагайте на снукър
Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Ее аз играя в facebook,няма никви пари намесени,просто развлечение..fast_ghost написа:Съгласен с колегата///// написа:Ти не се зарибявай по тоз покер, че първоначално се правят, че печелиш, докато те зарибят и после смучат.liverpool235 написа:Аз па се учим да играем покер и в нета започнах да ги разцепвам..Ichkin написа:Правете като мене ... залагайте на снукър

Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар