z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?popara801 написа:Ти на работа не работиш ли бе?z_sutrov написа:А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.

Тая държава накъде върви?
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.z_sutrov написа:Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?popara801 написа:Ти на работа не работиш ли бе?z_sutrov написа:А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37popara801 написа:Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.z_sutrov написа:Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?popara801 написа:Ти на работа не работиш ли бе?z_sutrov написа:А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.

"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Много манджи ша да си готвила моме.Irka_fihi написа:За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37popara801 написа:Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.z_sutrov написа:Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?popara801 написа:Ти на работа не работиш ли бе?z_sutrov написа:А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.

Коментар
-
Ааааа сакън недей,ша вземе да ослабне колегата,напротив трябва да му готвиш повече.Лятото наближава и ще ви очаквам с нетърпение да се видим пак.Така че му готви да го позная ейййй.Irka_fihi написа:Има нещо верно, ама половината съм ги готвила на газ!
Ама питай кой ги яде!
Все се заричам, че няма да готвя повече!
Коментар
-
Тъкмо това щях да пиша. То поне да му личеше на мъжа ти , че яде много. А тази сметка за ток няма да е от готвене , а по-скоро от отопление. И да не се оплакваш от сметката, че тъкмо чета във Варна на едни им пратили сметка 9000лв, а на други 4500лв. Така , че имаш на къде да ги стигаш.Irka_fihi написа:Тъкмо и аз тва щях да кажа, кога ще се видим да се нашмулим...
Пък той яде - не яде, все си е кльощав, френско гадже .
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse

Коментар