Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте
вече един път я спираха от движение ..... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е ти ще сложиш най-светлото тъмно да станат само матовиAnotheR написа:Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте
вече един път я спираха от движение ..... :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Мъ ни мои ли да съ научиш да пишиш грамотну бе брътчет?Чи тъй ся изнервьъм кат тъ читъ, саму хелиуматичнити стъкла съ ти прублемъ шъ знайш ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Затъмнявай челния, за него нищо не пише в закона.
С челния е зор да се шофира дори и денем да не говорим нощем. На мен лично ми е много кофти да шофирам автомобил със затъмнени всички стъкла дори и челния..Чувал съм, че в Севлиево ги правели с някакъв сертификат, до колко е вярно, нямам представа!Иначе за Търново мога да ти препоръчам един пич който може да ти затъмни цялата кола за 500лв но ще я направи косъм!
Коментар
-
Ако колата ти е с оригинално затъмнени стъкла нищо не могат да ти кажатniko_ymn написа:Правете каквото си искате ... предните стъкла, аз така съм го разбрал. Имаше едно клипче с един руснак ... ако намерите как е у нас закона пишете. В Русия над 60% от светлината ако пропускало било разрешено... ама тука е България.
Един приятел с един Опел Кадет му бяха оригинално затъмнени и предните и задните стъкла, даже и задното и никой не му правеше проблеми
За това колегата си търси оригинално затъмнени стъкла
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар