Ейй..винаги ще се заядеш с мен!!!Едно "благодаря" не чух като ви бавих в мола...ммммммм
))))))))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стига,бе! Аз добронамерено се заяждам.coolboby написа:Ейй..винаги ще се заядеш с мен!!!Едно "благодаря" не чух като ви бавих в мола...ммммммм
))))))))))
За тортата чух ли "благодаря"?За дет ми се търкаля на леглото на Люляците,че даже те и съпроводих до стаята, чух ли нещо?Айьееееее,чш...когато говориш с мен - ще мълчиш!
На скайп не щеш да ми пишеш,ма тука...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks -
Взе да става интересно.Irka_fihi написа:Стига,бе! Аз добронамерено се заяждам.coolboby написа:Ейй..винаги ще се заядеш с мен!!!Едно "благодаря" не чух като ви бавих в мола...ммммммм
))))))))))
За тортата чух ли "благодаря"?За дет ми се търкаля на леглото на Люляците,че даже те и съпроводих до стаята, чух ли нещо?Айьееееее,чш...когато говориш с мен - ще мълчиш!
На скайп не щеш да ми пишеш,ма тука...

Fiat Marea TD100
Коментар
-
Ми ний ги бихме,ма само в Бургас са ги чули.
Дойдоха ни на крака даже момчетата една вечер,пък после ний отскочихме до Бургас и те така. Много яки срещички станаха,доволна съм,евалла и на пичовете,че се събраха ей тъй,без предварителна уговорка. Скуадра адзура даже си беше у тях като му звъннахме - запали гумите и дойде до Несебър,постоя половин час и си тръгна.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks -
floks
Реклама
Collapse

бира рибка ехе животттттт

Коментар