Ако искаш да знаеш, че на последняи етаж пък може да са скъпи магазините, ама пък правят супер оферти...майка си накупи 1 чувал с дрехи от Zoutlet и Zory Fashion и Pepe Jeans, пък в Кенвъло, евтинко като на битака и както имам клубна карта за Кенвъло..без пари
Ами да, в доста от магазините правят галеми намаления и има дрехи да безумно ниски цени А я разясни малко за тази карта, и аз искам :D
Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моята
Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиите
Чшшш, да не е некой от изгорелите ве слънце, мани ги тея, изгореха последните дни... виж го бате ти Нино къв си е готин, даже нема и на гръцки да ти говори в разходи да те вкарва!
Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиите
Чшшш, да не е некой от изгорелите ве слънце, мани ги тея, изгореха последните дни... виж го бате ти Нино къв си е готин, даже нема и на гръцки да ти говори в разходи да те вкарва!
Бях там точно когато бяха пожарите. Голяма трагедия...добре, че не се пуснах надоло и добре, че се прибрах навреме, че после беше гняс по митниците.Ми вече ми омръзна от тоз английски по 20 часа на ден. Викам малко да разнообразя езика А и 6 години работя с гърци, друго си е да разбереш, че ясу не е лоша дума...
Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моята
Еее мерси за поканата, може да се възползвам и да доида до вашия мол! Разгледах сайта и ми хареса! А ако знаех досега щях да си извадя такава карта Във всички магазини ли ги дават?
Еее мерси за поканата, може да се възползвам и да доида до вашия мол! Разгледах сайта и ми хареса! А ако знаех досега щях да си извадя такава карта Във всички магазини ли ги дават?
Аре легайте си ве, тук хората си водят високо интелектуални разговори, вие само "малага" и незнам ко...!
Коментар