Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да де, да де,и все хубави работи!naskobg написа:Ало, ало. За щерката говорите.Irka_fihi написа:Което значи, че не сте хомо...vital написа:Всички се побъркаха по новата колежка

Пак ще го кажа - остави щерката, за рождения ден нищо не казваш...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Нека висят, като прани гащи там, на нас си ни е екстра на чат с приятели !Ichkin написа:Хахахаха ... Аз да дам ценната информация, че явно едни катаджии не са си направили норматива на България и сцепват наред ... принципно там не седят полицаи, ама тез са изхитряли ... след еко-то ...
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Ко да кажа? Остаряваме бавно ........ Иначе тогава сигурно ще съм с нея.Irka_fihi написа:Да де, да де,и все хубави работи!naskobg написа:Ало, ало. За щерката говорите.Irka_fihi написа:Което значи, че не сте хомо...vital написа:Всички се побъркаха по новата колежка

Пак ще го кажа - остави щерката, за рождения ден нищо не казваш... 
Коментар
-
Аз ходик до макдоналдса за храна, че ... бях примрялkosta написа:Нека висят, като прани гащи там, на нас си ни е екстра на чат с приятели !Ichkin написа:Хахахаха ... Аз да дам ценната информация, че явно едни катаджии не са си направили норматива на България и сцепват наред ... принципно там не седят полицаи, ама тез са изхитряли ... след еко-то ...
На отиване, се извеях бързичко и добре, че бяха спряло няк’ъв ... не видях какъв
А на връщане по-бавно да ги огледам ... бяха спряли комби це-дка и шофьора си беше в колата, а те в патрулката ... .значи пишат
Иначе верно си ни е добре тука :D
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Казвай ко друго ти се яде - да ти забъркам. :D Коста - пържени картофи със сиренье.Ichkin написа:А не ям такива ... бухам само сандвиченца, дет са на по една хапка ... Щот няма бобец :D
Ша зема да си отворя кръчма - "При старата пача"
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse

Другият път като идваш - да ми донесеш ДВА ябълкови пая от Мак’Доналдс, малииииииии, умрем за тях!!
Коментар