има я
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Как да няма?Добро утро!z_sutrov написа:Няма нещо много активно пишещи тая вечер в тази тема!
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
blondi_74 -
blondi_74
няма да казвам ..блазе ти...Irka_fihi написа:Охх, приятен и слънчев, ама ако можеше да не ме цепи тая глава...
ама един аналгин може да свърши работа
Коментар
-
blondi_74
прясно мляко кутия с един центрум пак върши работа ама причината също е важна, понякога лек масаж на врата помага, а и в къщи имаш кой да го направи :PIrka_fihi написа:Оф, не пия такива простотии от години, щот съм мазохист и ми е готино, когато ми е гадно.
П.П. Пак я обърнахме на сутрешна тая тема...

Коментар
-
Стига бре, два пъти ме домързя да изляза от на жена ми ........ и виж къв е резултата. Когато съм писал от нейния профил, отдолу винаги има Поздрави fihi!Ichkin написа:Абе на тез двамата вече не им знаеш кога кой пише бре ... аз за т’ва вече не се карам, щото са ще се окаже, че фихи писал ...Май няма кой.blondi_74 написа:прясно мляко кутия с един центрум пак върши работа ама причината също е важна, понякога лек масаж на врата помага, а и в къщи имаш кой да го направи :PIrka_fihi написа:Оф, не пия такива простотии от години, щот съм мазохист и ми е готино, когато ми е гадно.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Е няма.Айде сега. Все ще се намери някой отзивчив комшу.fihi написа:Май няма кой.blondi_74 написа:прясно мляко кутия с един центрум пак върши работа ама причината също е важна, понякога лек масаж на врата помага, а и в къщи имаш кой да го направи :PIrka_fihi написа:Оф, не пия такива простотии от години, щот съм мазохист и ми е готино, когато ми е гадно.

Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар