Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Песен от рекламата на coca cola

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Песен от рекламата на coca cola

Колеги, някой от вас случайно да знае изпълнителя на тази песен и името и?http://www.vbox7.com/play:41cbbf0dЛеко техно, леко латино. От рекламата на coca cola
    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Husan Vs. Bhangra Knights - Husan

Коментар

Благодаря wwweb
      Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
      Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

тука wwweb е от най - сериозните меломани
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
          тука wwweb е от най - сериозните меломани
          Може да се каже ... навремето преди да стана програмист бачках 3-4 години като DJ Та през годините колекцията ми е станала доста голяма ...

Коментар

това е страхотно, че има такива хора сред нас :D трябва да обмислим нещо от сорта на "Клуб Фиат България обявява война на поп-фолка" и да си направим стикери с подобни надписи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
              това е страхотно, че има такива хора сред нас :D трябва да обмислим нещо от сорта на "Клуб Фиат България обявява война на поп-фолка" и да си направим стикери с подобни надписи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Тая битка нема да я спечелим ... гарантирам ти

Коментар

нищо...да се знае Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=wPU22Xuk2EY&NR=1и там има още клипове освен този.Но на този линк мисля че звука е най-добре.

Коментар

viktorson написа:
                    Eто идеи:
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino, в университета представях доклад за Хаус музиката, и първата картинка фигурираше неизменно в снимковия материал Следващия хит беше, когато по "Европейски цивилизационен процес" се появих с курсова работа, в която доста добре се бях обосновал срещу болести като "Поп фолк", "Макдоналдс" и тн http://www.youtube.com/watch?v=4Fnio...?v=t_xmsOuT-i4

Коментар

SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Пробвай с оригинала - "raja mushtaq - peugeot 206" , за мен лично е по-готина Българската реклама май беше с нея ...

Коментар

Като стана дума за песни и музика... От няколко седмици се ослушвам за една песен ама пусто няма... Преди 3 седмици бях малко на разходка във франсето и там по всички радиостанции въртяха една готина песничка (на френски естествено ) и мене лично доста ми хареса... За съжаление в БГ до сега не съм я чул нито веднъж... Някой да има идея как може да потърся тази песен... някакъв сайт (ама да не е на френски език) с топ10 на френски песни например или някакви други идеи?
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Аз тук съм чувал три-четири страхотни френски песни, но така и не им разбрах имената ...

Коментар

Working...
                              X