Моят е "елементарно Уотсън" равни части от име и фамилия.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Моя идва от един филм Fear and loathing in Las Vegas - с две думи Джони Деп и Бенисио Дел Торо (двамата главни герои) се дрогират с всички познати халюционогени и транквиланти , най-много ми хареса ефекта от Mescalin-a :D .
Аз съм от полумързеливите Моето си име с малко древнобългарска символика DEYAN IYIПреди години се регистрирах в кю-то като DE|Y|AN, което е само по себе си готино и като симетрия, но след няколкото неуспешни опита да се запиша така на доста места, се наложи да го променя на сегашния. Всъщност исках да замажа малко латиницата, без която не можем Така се подписвам и когато надписвам например книга - своя или за подарък: Деян |Y|.А що се отнася до древния символ, доста работи прочетох, но никой не знае какво точно означава. От всички предположения обаче най ми допада това, за дуалистичен произход от древна религия: мъжко и женско начало, доброто и злото (нещо като ин-ян). Много вероятно е и да е стилизирано слънце, ... теории колкото щеш, но си е наше Жалко, че някой се опитват да го наложат като "български пречупен кръст"
Работата ми е свързана с освобождаване на стоки от митница и понеже развивах голяма бързина при освобождаването на контейнерите ме кръстиха така - румбум - името ми и бързото минаване през митница! :D
Моя е от едно стаааро детско списание "Дъга" - най-доброто четено от мен някога. Новите не съм ги чел, няма го онзи чар от едно време, а и картинките не са вече в онзи стил Та там имаше едно геройче: Бубачко (мого се дразня, когато някой му каже БубАчко) - едно русичко с крилца и 2 малоумни приятелчета: Глупи и Гъгри. Те все търсеха някакви съкровища с помоща на някакви технически приспособления, реални и действащи, но обяснени много човешки и за деца . От тогава и си ме влече техниката повечко...
Аз пък се кръстих така завради първата ми кола. Беше Фиат 127 - от нея ми остана само табелката с номера на двигатеря и много спомени... Тогава май пишехме само в дир.бг. После се появи форума и там така се регистрирах та до днес.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Коментар