Казвам го така, не защото аз я плащам, а защото дори ще е на мое име ... Колата е пунто 2 (2001 година), първа регистрация 2002, 1,2 60 к.с. , климатик, ел. стъкла, фабрична бас каса :O и много други екстри... сити режима на сервото направо ме разбива, с него по-готино се кара и от тойотата (Аурис) ... Просто немога да ви опиша колко много се радвам, че вече си имам моя кола, нито че е отново от любимата марка ... представете си - обиколих 2,5 пъти всички автокъщи в бургас и си избрах точно това пунто
А вчера за 5 минути щях 2 пъти да катастрофирам с него по чужда вина ... отнеха ми предимството и след 4-5 км. набиха спирачки пред мен ... както и да е, дано това да са единствените лоши случки с пунтото ...Ето малко снимки, скоро ще пусна и още ... Kaто оправя регистрации, прехвърляне на мое име и бургаски номера ... + аларма и каско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата ми лично моя кола
Collapse
X
-
Честито
напълно те разбирам, защото преди две години и аз изпитах същото, когато си тръгнах от КАТ с регистрирано на мое име Пунто :D много безаварийни км ти желая и ако може да споделиш, след едно известно време разбира се какъв разход ти дава
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Той петък беше пуснал тема за автокъщи от Габрово...може от Габрово, защото като се позамисля...такова Пунто в Търново няма, евентуално ако е от автокъща във Велико ТърновоTornado написа:А Велико Търново регистрация браво на теб.Колегата coolboby случайно не му ли знае историята.
Но нека собственика да си каже
Коментар
-
честито колега :D А ти взел ли си вече книжка ,че гледам в профила ти ’89
Дано и ние с coolboby се метнем на нещо по-новичко
Хубава регистрация - ВТ - "Вечно твоя"Tornado написа:А Велико Търново регистрация браво на теб.Колегата coolboby случайно не му ли знае историята.
А такова Пунто съм засичал някъде из ВТ ,ама дали е същото
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Честито и от мен! Много да те радва новата придобивка.
Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар