Вьпроса ми е относно антивирусна програма кьм тези които разбират.Значи в момента сьм с Norton AntiVirus,но как да разбера дали се ьпдеитва!Активирал сьм я на LIVE UPDATE,но не мога да разбера дали се е ьпдеитвала!Ако някои може да помага,ще сьм му благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно антивирусна програма.....
Collapse
X
-
Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.
Коментар
-
Вирусните дефиниции не са чак толкова стари - отпреди 1 седмица са, така че може да мине и за ъпдейтван. Когато по някаква причина трайно спре да се ъпдейтва, на картинката ще се промени иконката пред Virus Definition - ще стане с друг цвят, мисля че червена или оранжева.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употребаи всеки пьт ли като включвам компа ще започва сьс сканиране?
FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Не, само след инсталацията първи път сканира под някаква по особена среда - подобна на дос, ама ядрото на винбоза е дигнато.Все пак иска да знае дали работи на чисто...Ама демото ще ти пляска напомняния, регни си код и си свиркай. Аваста даже сървиз пак 2 го познава и го наблюдава - ако ти остареят дефинициите долу на трея ти се показва червения щит с алармиращо съобщение.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
as_novo написа:дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употребаи всеки пьт ли като включвам компа ще започва сьс сканиране?
Коментар
-
Humppa
-
От сайта http://avast.com я сваляш безплатната home версия - има я и на български език. След това се регистрираш в сайти и ти праща на email-а код за регистрация който важи 1 година. Няма сканиране всеки път като си пуснеш компа.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар