В момента мечтая да се върна вкъщи във Велико Търново, в момента сме на заточение, поради огромен ремонт...Обичате ли ремонтите :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
coolboby написа:В момента мечтая да се върна вкъщи във Велико Търново, в момента сме на заточение, поради огромен ремонт...Обичате ли ремонтите :DЗа всички останали: Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?
Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
izida написа:Мечтая да отида в Египет и пуша като коминГледали ли сте костенурка?След малко ще сгъне 10-12 цаци :D Тази година размножителният период ми взе здравето - юни месец след изгрев не ме остави да спя, голямо обикаляне из къщи, голямо цопане в аквариума и тва цял ден! Като резултат снесе 2 яйца, ама като си няма другарче, ялови. Отдавна се каня да й направя аквариумче съответстващо на размерите й ок 130-140 см дълго и за съжаление само 80 широко, че нямам как да минавам през вратите, а водата ще е дълбока към 50 санти. Такива работи :D Хубавото е, че като я оставя за седмица сама вкъщи, не й се отразява диетата, ама за повече време не ми се пробва да не стане като с на Настрадин ходжа магарцедеса...За това къде ми се ходи... болна тема ми е, ако мога да скитам 10-ина години по света, хич няма да се замисля, ама кеш си требе. Последната ми зарибявка е Исландия
Онзи ден рових да видя как стои въпросът и има хляб в подобно начинание
Едно добро сайтче http://www.visiticeland.com/ и http://www.goiceland.org/page.php?4Единият вариант да се шета по Исландия е с колела, имам приятели холандци, които обикалят така и за това въпросче за весилопеди
Бихте ли обикаляли с велосипед по извънградски маршрути, ако трябва да се изминат 1000 км
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Бихте ли обикаляли с велосипед по извънградски маршрути, ако трябва да се изминат 1000 кмдайте на горните въпроси, че аз не отговорих на него - отдавна беше и май не помня
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
eliie написа:dreamfool написа:Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?Не съм пътувал от ... последно май беше преди около 3 години ... пътувах с 12-ката до Славейков ама на обратно с такси.Имам късмет че живея до работата ми и имам най хубавата кола - служебната (освен личната)Миришат ли ви краката?
FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
Grisha написа:He,тая кола ме изядеНа колко години за пръв път шофирахте сам/сама кола :D
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
BEX---GT написа::ходихте ли на море, къде, как си изкарахте:D
Grisha написа:На колко години за пръв път шофирахте сам/сама колаХаресва ли ви да гледате анимация - като например "Ледена епоха", "Колите", "Роботи"......?
RIP Притежателка на горда PandaRIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар