Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пак далавера...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16

    Коментар


      #17
      Да им се.а аз в гърлата на петрол...Колегата, с когото бяхме в командировка беше зареждал вече 2 пъти на техните бензинаджийници и беше пил кола. На третия път обаче, след като зареди и се надяваше да пие пак кола и да си вземе чаша - ядец, Свършили им биили колите, а и чаши нямало. А той с тая идея пропусна поне десетина бензиностанции на други фирми...

      Коментар


        #18

        Коментар


          #19
          супер отровна ... и ти се изказа меко казано неподготвен
          Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

          Коментар


            #20

            Коментар


              #21

              Коментар


                #22
                И щом го пише във форума аз трябва да се подпиша под това ли?Темата съм я чел, за аспартама съм чел доста неща, много преди да започна да посещавам форума. Да според повечето учени има негативно влияние, има вероятност да предизвика рак (което означава че е канцерогенен), но отровен? Досега не съм чул за случай в който някой е умрял от пиене на кола. Извинявай, но в 100% от евтините напитки като лифт, аспасия и др. (дето са по два литра за по-малко от левче) няма никакви захари фруктози и тям подобни а има само аспартам и други химии. Това означава ли че са отровни? Вредни - да, Отровни - не!Не че съм съгласен със съставките на храните и напитките които консумираме, но такава е реалността. Истината е че нито в месото има месо (а ако има сигурно е канцерогенно - от онова тридесет годишното) а има само някакви гадости, нито в лютеницата има чушки и домати ... но това не означава че са отровни. По твоята логика всеки трябва да се прибере на село и сам да си отглежда храната, но тогава пък излиза проблема с пестицидите - всичко е толко замърсено и изкривено, че без пестициди и торове надали ще се роди и един домат. Не че нещо, но един домат с пестициди е къде къде по-вреден от една кола. Как обаче да разберем какво е съдържанието на пестициди? В Дъблин може и да има начин, но в БГ начин няма.
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

                Коментар


                  #23

                  Коментар


                    #24
                    не ни трябва спам тема!!! от 1 кока кола стигнахме до змийската отрова в Еко бях набарал пак промоцията - триеш едни картончета и два пъти ми се пада ароматизатор тип "борче" от който на жена ми й прилошава ама не млъква Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                    Коментар


                      #25
                      deadairplane написа:
                      Всъщност в темата е постнат линк към превода на доклад изнесен на медицински симпозиум и не неубходимо да се подписваш. Дали е отровен или канцерогенен? Ами дай определение за отрова и сам ще си отговориш. Змийските отрови като блокират дейността на малкия мозък и от там блокират дишането, и като предизвикват силни нервни импулси на болка без всъщност да те боли, нервно-паралитични вещества ли са или отрови? Всъщност всяко едно вещество което причинява смърт е отрова, а как точно я причинява е въпрос на другата дума, нали се сещаш. Поздрави Светльо. ПП. Моля те не го възприемай много на вътре. Нищо лично всеки има право да се самоубие както си иска. Проблем става чак когато иска покрай себе си да утрепе някой друг, имам предвид оня с бавареца на тракия дето се преби с над 250 и утрепа и 2те си спътнички. Всичко останало е въпрос на личен избор.ПП2 Всъщност съм тука, в командировка, другата седмица пак ще съм си в къщи.
                      Да, съгласен съм че ако се умира от нещо може да се каже че е отровно (по принцип не е правилно, но така сме свикнали).НО пак казвам че не знам за случай някой да е умрял от кола. Ако има такъв кажи!А относно медицинския симпозиум - ами и това нищо не значи. Извинявай, но в този бизнес има милиарди евра - нормално е да има противници.Не го приемам на вътре изобщо, просто не мисля че е коректно да има изказвания от рода "колата е супер отровна" защото има хора които може и да повярват. А разлика между вредно и супер отровно - огромна! Така тръгват слуховете - един се изказва неподготвен, друг му вярва и описва още по-цветущо и т.н. - и ето резултата - прочетох че била много отровна - не я пиите!
                      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

                      Коментар

                      Working...
                      X