Радвам се много за добрата развръска на делото...! Едиствено съм разочарован от последните събития с роднините им! Искали компенсация от държавата....много глупаво!Мисля, че държавата даде доста за да ги освободи! Няма значение за колко време и т.н! Въпроса е, че заради тях се опрощава дълг...дават се сумати пари и от нас и от други държави! Това не е малко...!Но те вече стават алчни! По тази логика да взема и аз да искам компенсация затова, че баща ми беше в Авганистан за 6 месеца....
скоро гледах 1 репортаж, май по БНТ-то беше, с майка и брат на заразено дете, преди последните смъртни присъди. думите им бяха - и да ги оправдаят и да ги освободят - ще ги намерим в България и ще ги убием... и това беше придружено с един такъв специфичен блеснал поглед, който не се забравя....та дано не се случи нещо такова.....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Не беше си на мисия там! Но и те са отишли по собствена воля там! Това, че са били на неподходящото място в неподходящото време е друг въпрос! Не мисля, че държавата е виновна за това за да им дава компенсации
И аз не мисля, че трябва да им дават компенсаций. Зами защо не дадоха компенсаций на семействата на войниците които загинаха след атентатите в Кербала ?
Колеги засрамете се! Аз пък мисля, че трябва да им дадат по 1 000 000 долара на всеки, както дадоха на онези гадни гнусари и търгаши. На всеки криминалист или на всеки второкурсник по право му е ясно, че след 7-8 години в затвора личността деградира почти напълно - те никога вече няма да са същите хора! Поставете се на тяхно място, проявете СЪСТРАДАТЕЛНОСТ!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Колеги засрамете се! Аз пък мисля, че трябва да им дадат по 1 000 000 долара на всеки, както дадоха на онези гадни гнусари и търгаши. На всеки криминалист или на всеки второкурсник по право му е ясно, че след 7-8 години в затвора личността деградира почти напълно - те никога вече няма да са същите хора! Поставете се на тяхно място, проявете СЪСТРАДАТЕЛНОСТ!
Добре де проявяваме хубаво... Обаче не е ли вече малко нагло?В крайна сметка държавата каквото можа направи.Не казвам, че е достатъчно, но я се размислете и ще видите, че има повече нуждаещи се от помощ хора, отколкото медиците...стига вече с тази показност!Ако тези баснословни суми, които искат за обещетение се дадат на болници или детски домове дали няма да се ощастливят много повече хора и при това деца!!!Аз предлагам като толкова ламтят за обезщетения да им ги дадат и после обаче държавата да им връчи сметките по делата и всички разправии около това дело щом са толкова отворени и да си ги поемат.Защото сега роднините са загрижени вече, а преди и стотинка не са дали да помогнат на близките си...много удобно а?Как мислите дали ще се съгласят на този вариант?М?Много е лесно да искаш и да ламтиш, когато си в положение.А преди това гласеца не им чухме на тези загрижени роднини...що така?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар