blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
още ги помниш тези макарони , дето ги разнищвахме с Росиstrajaro написа:защо и там ще се прочуем///// написа:Що да е лошо - ще похапнеш макарончета.

страж вече сме се прочули предполагам
нали и там сте ходили
Коментар
-
Е те са идвали,но ти не си идвала и няма макарончета вечеblondi_74 написа:още ги помниш тези макарони , дато ги разнищвахме с Росиstrajaro написа:защо и там ще се прочуем///// написа:Що да е лошо - ще похапнеш макарончета.

страж вече сме се прочули предполагам
нали и там сте ходили
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
blondi_74
какво предлагаш като няма макарони- бандата поема всичко-палачинки, торти, катми , ако дойде колегата от пловдив fiatmaniak ще трябват и пържоли
Коментар
-
blondi_74
ми заповядай, вече си запознат с района///// написа:Вий сте се прочули в цяла България. Само като чета старозагорския чат и вече ви знам всичките кръчми!

Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:освен тихомир да даваblondi_74 написа:какво предлагаш като няма макарони- бандата поема всичко-палачинки, торти, катми , ако дойде колегата от пловдив fiatmaniak ще трябват и пържоли

тихо че Венци ще ни спре още на табелата и няма да ни пусне в Гълъбово
Тихомир на пържоли скоро няма да стане
Коментар
-
само с ориз в таватаblondi_74 написа:strajaro написа:освен тихомир да даваblondi_74 написа:какво предлагаш като няма макарони- бандата поема всичко-палачинки, торти, катми , ако дойде колегата от пловдив fiatmaniak ще трябват и пържоли

тихо че Венци ще ни спре още на табелата и няма да ни пусне в Гълъбово
Тихомир на пържоли скоро няма да стане 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар