blondi_74 написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

blondi_74
Ако тръгнеш до половин час и си на бензин ще успеешiuly_vn написа:Бирата не е от значение.blondi_74 написа:iuly_vnкаква бира предпочиташ
 Притеснявам се да не закъснея за закуската. Тя е по важна в случая. 

Коментар
 - 

blondi_74
Пеца, търсех два задни стопа за бравото, ама Попаров ми донесе, сега търся заден десен лагер и ще съм ок
  и мисля да ви оставям вече, лека от мен  

Коментар
 - 

Ние си говорихме само за закуска.strajaro написа:колежке мъж ли си търсишblondi_74 написа:Ако тръгнеш до половин час и си на бензин ще успеешiuly_vn написа:Бирата не е от значение.blondi_74 написа:iuly_vnкаква бира предпочиташ

Споко колега, аз не пия бира.  :D Бирата ще я оставим за тебе!

Fiat Marea TD100
Коментар
 - 

аз сватба подговям ти не пиешiuly_vn написа:Ние си говорихме само за закуска.strajaro написа:колежке мъж ли си търсишblondi_74 написа:Ако тръгнеш до половин час и си на бензин ще успеешiuly_vn написа:Бирата не е от значение.blondi_74 написа:iuly_vnкаква бира предпочиташ

Споко колега, аз не пия бира.  :D
Коментар
 - 

blondi_74
явно сме от една кръвна група, ще ти пусна едно линкче, което ми е любимо пък дано се срещнем някога на бялата линия да пробваме бензин и дизел и да успея да ти докажа че по-добро от бензина нямаiuly_vn написа:Бензин в кръвта, да! Иначе предпочитам турбо дизелите и красивите ....!
 ето и линкчето , то е само за хора, които си го имат отвътреhttp://www.vbox7.com/play:c225c8c7?r=google

Коментар
 - 

а и мене ме има на клипчетоblondi_74 написа:явно сме от една кръвна група, ще ти пусна едно линкче, което ми е любимо пък дано се срещнем някога на бялата линия да пробваме бензин и дизел и да успея да ти докажа че по-добро от бензина нямаiuly_vn написа:Бензин в кръвта, да! Иначе предпочитам турбо дизелите и красивите ....!
 ето и линкчето , то е само за хора, които си го имат отвътреhttp://www.vbox7.com/play:c225c8c7?r=google

Коментар
 - 

Браво! Аз обичам това! Много е добро. Ще ти бъда навигатор. Света е малък а Стара Загора е близо и великолепен град.blondi_74 написа:явно сме от една кръвна група, ще ти пусна едно линкче, което ми е любимо пък дано се срещнем някога на бялата линия да пробваме бензин и дизел и да успея да ти докажа че по-добро от бензина нямаiuly_vn написа:Бензин в кръвта, да! Иначе предпочитам турбо дизелите и красивите ....!

Fiat Marea TD100
Коментар
 - 

blondi_74
Благодаря, радвам се че сме на едно мнение, помисли си за бялата линия и ако решиш нещо свиркайiuly_vn написа:Браво! Аз обичам това! Много е добро. Ще ти бъда навигатор. Света е малък а Стара Загора е близо и великолепен град.blondi_74 написа:явно сме от една кръвна група, ще ти пусна едно линкче, което ми е любимо пък дано се срещнем някога на бялата линия да пробваме бензин и дизел и да успея да ти докажа че по-добро от бензина нямаiuly_vn написа:Бензин в кръвта, да! Иначе предпочитам турбо дизелите и красивите ....!

лека от мен и приятни сънища  

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар