Абе обади се един само другите мълчат Принко ще го глобяваме 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

При това сурово, този път няма да Му се разминеValiosport написа:Абе обади се един само другите мълчат Принко ще го глобяваме

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Само тук и там сме бе ШефеT_SHOW написа:Еиии , като Левски сте , човек да се чуди къде да ви открии.

Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Тъй си мислиш щото си жаденValiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябва

Коментар
 - 

Тя Колата за напивани ли е бе?Valiosport написа:Не съм жаден колата е до менbatproho написа:Тъй си мислиш щото си жаденValiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябва

Коментар
 - 

Тоз ще ме умори от смяхbatproho написа:Тя Колата за напивани ли е бе?Valiosport написа:Не съм жаден колата е до менbatproho написа:Тъй си мислиш щото си жаденValiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябва

не лека кола а Кока-кола  

Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
 - 

Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
 - 

Разбрах те колега за това и написах КолатаValiosport написа:Тоз ще ме умори от смяхbatproho написа:Тя Колата за напивани ли е бе?Valiosport написа:Не съм жаден колата е до менbatproho написа:Тъй си мислиш щото си жаденValiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябва

не лека кола а Кока-кола  

Коментар
 - 

А като му свършат батериите на ЗетяT_SHOW написа:Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.
 ?

Коментар
 - 

Мани ги такива зетьове. Що не извика нас.batproho написа:А като му свършат батериите на ЗетяT_SHOW написа:Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.
 ?ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар