Valiosport написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
 - 

Що бе тук що не ме щетеValiosport написа:Не се хили ами беги в нощната тема да пишешbatproho написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Valiosport написа:batproho написа:Ха добър Ви вечер вече

:D
 ?

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Тоз па и тойbatproho написа:Що бе тук що не ме щетеValiosport написа:Не се хили ами беги в нощната тема да пишешbatproho написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Valiosport написа:batproho написа:Ха добър Ви вечер вече

?

Не сме го щели кой не те ще бе  
  просто ти казвам да драскаш и там че ще те глобявам с една каса бира 

Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
 - 

Ма Аз и тук и там бе Шефе, за да си събирам бригадата че нещо много се шляят по другите темиT_SHOW написа:Я ходом-марш всички в нощната тема! Няма да Ви гоня потемите. Луд станах.

Коментар
 - 

Отваряш си 2 пъти форума и в единия пишеш тук в другия тамbatproho написа:Ма Аз и тук и там бе Шефе, за да си събирам бригадата че нещо много се шляят по другите темиT_SHOW написа:Я ходом-марш всички в нощната тема! Няма да Ви гоня потемите. Луд станах.

Коментар
 - 

Само с два под прозореца няма да се размина, бригадата странства по всички възможни темиValiosport написа:Отваряш си 2 пъти форума и в единия пишеш тук в другия тамbatproho написа:Ма Аз и тук и там бе Шефе, за да си събирам бригадата че нещо много се шляят по другите темиT_SHOW написа:Я ходом-марш всички в нощната тема! Няма да Ви гоня потемите. Луд станах.

Коментар
 - 

Batproho така трябва да еbatproho написа:Само с два под прозореца няма да се размина, бригадата странства по всички възможни темиValiosport написа:Отваряш си 2 пъти форума и в единия пишеш тук в другия тамbatproho написа:Ма Аз и тук и там бе Шефе, за да си събирам бригадата че нещо много се шляят по другите темиT_SHOW написа:Я ходом-марш всички в нощната тема! Няма да Ви гоня потемите. Луд станах.

да сме активни  

Коментар
 - 

Така де ама нещо не мога да Ви събера бе
.

Коментар
 - 

Тук си Ти, а останалата част от бригадата включително и отговорниците за сухите мезета и палачинкитеValiosport написа:Тук сме бе братоbatproho написа:Така де ама нещо не мога да Ви събера бе
.
  Тамън докато единия пише в едната тема другия пише в другата и така сме двойно по активни  
 ?

Коментар
 - 

Да прав сиbatproho написа:Тук си Ти, а останалата част от бригадата включително и отговорниците за сухите мезета и палачинкитеValiosport написа:Тук сме бе братоbatproho написа:Така де ама нещо не мога да Ви събера бе
.
  Тамън докато единия пише в едната тема другия пише в другата и така сме двойно по активни  
 ?
  Избягаха

Коментар
 - 

Ма Те въобще не са се появявали беValiosport написа:Да прав сиbatproho написа:Тук си Ти, а останалата част от бригадата включително и отговорниците за сухите мезета и палачинкитеValiosport написа:Тук сме бе братоbatproho написа:Така де ама нещо не мога да Ви събера бе
.
 ?
  Избягаха

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар