Ами давам само газ ,ако искаш ще пробвам пак...Иначе колкото по-малко работи слагам на колата ,толкова по-лека става и върви по-бързо... 
ПП:Обаче се сипят кокосови орехи та мамата си трака... 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

еее то на мен да не ми се заяжда постоянно :D виж .,че от както заядох сока минали 2 дена , а и тя май е победилаstan.s написа:Колега,дай тема за заяждане и да почвамеtomazo написа:няма ли някаква тема за заяждане ( изключвам тунинг раздела
 ) да се прайм на кълбета  
 ела прасковке елааа  

Само ,че така като гледам искаш точно с определен човек да се заяждаш :D според мен нямаш шанс,малък си още 

фиатче Браво 2.0
Коментар
 - 

Колеги един сериозен въпрос!Възможно ли е 3ти човек да ми проследи хронологията с 2ри човек.Да проследи снимки които са ми пращали на мейла(абв.бг).Да ми прочете смс-ите в телефона и да види какви снимк има там(мисля това вече е възможно)Телефонни разговори също.Всичко това възможно ли е????
Коментар
 - 

мараба момци/моми как еШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
 - 

coolboby написа:Колеги един сериозен въпрос!Възможно ли е 3ти човек да ми проследи хронологията с 2ри човек.Да проследи снимки които са ми пращали на мейла(абв.бг).Да ми прочете смс-ите в телефона и да види какви снимк има там(мисля това вече е възможно)Телефонни разговори също.Всичко това възможно ли е????

Коментар
 - 

възможно е ,особено за услуги които са безплатни .Дори не трябва да разбира кой знае колкоcoolboby написа:coolboby написа:Колеги един сериозен въпрос!Възможно ли е 3ти човек да ми проследи хронологията с 2ри човек.Да проследи снимки които са ми пращали на мейла(абв.бг).Да ми прочете смс-ите в телефона и да види какви снимк има там(мисля това вече е възможно)Телефонни разговори също.Всичко това възможно ли е????

фиатче Браво 2.0
Коментар
 - 

deadairplane 
Реклама

Collapse

кой го каза  

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар