и аз получавам постоянно мейли за отговори по теми ,които отдавна съм видял  

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Понеже темата се казва "Да си имаме спам тема?", затова реших да пиша тук: защо напоследък целият форум ми заприличва на спам тема? Свършиха преоблемите с колите или какво? Преди като се разровех из форума и почти винаги попадах на интересна тема, свързана с нашите коли... а сега попадам на почти всичко друго освен теми, свързани с коли? Поправете ме, ако смятате, че греша

Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
 - 

И на мен ми прави впечатление и още как!heraldita написа:Понеже темата се казва "Да си имаме спам тема?", затова реших да пиша тук: защо напоследък целият форум ми заприличва на спам тема? Свършиха преоблемите с колите или какво? Преди като се разровех из форума и почти винаги попадах на интересна тема, свързана с нашите коли... а сега попадам на почти всичко друго освен теми, свързани с коли? Поправете ме, ако смятате, че греша

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
 - 

Веднъж нещо тъщата ме беше ядосала и си викам : "Чакай да видиш ти как ще те наглася..." Вози се в Типото отзад с колан от Кюстендил до Монтана през Петрохан, че и малко по надалеч ...eliie написа:Ееее не ни се сърди! Нали трабва да става лафаkiro_of_the_day написа:И на мен ми прави впечатление и още как!

А иначе искам да ви питам карате ли хората които седят на задната седалко да си слагат колани? Аз съм виждала много рядко някои да го прави!

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар