Колеги предлагам да отидем в Сливен за риба и да направим една форумно-рибарска среща  

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Когато колегата Енчев, ти, Васко и други желаещи сме свободни, Попаров е в отпуска , както каза, така че ще се подготвим, аз явно трябва да бера царевица за риболоваstrajaro написа:става кога тваblondi_74 написа:Колеги предлагам да отидем в Сливен за риба и да направим една форумно-рибарска среща

Коментар
 - 

утре ще е най-добреblondi_74 написа:Когато колегата Енчев, ти, Васко и други желаещи сме свободни, Попаров е в отпуска , както каза, така че ще се подготвим, аз явно трябва да бера царевица за риболоваstrajaro написа:става кога тваblondi_74 написа:Колеги предлагам да отидем в Сливен за риба и да направим една форумно-рибарска среща

Коментар
 - 

тои колегата енчев е толкова зает че няма какво да прави. Добре че братовчеда излезе отпуска та тея дни да си поиграя с колата муblondi_74 написа:Когато колегата Енчев, ти, Васко и други желаещи сме свободни, Попаров е в отпуска , както каза, така че ще се подготвим, аз явно трябва да бера царевица за риболоваstrajaro написа:става кога тваblondi_74 написа:Колеги предлагам да отидем в Сливен за риба и да направим една форумно-рибарска среща

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар