Джейтиди-то е съвсем ралична бира. Имам колега, който от алфа 145 тиди100 се качи на алфа 166 2.4джейтиди и разхода е фрапиращо малък в полза на кораба.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

колега имах предвид като и скочиш на ушите. брата кара така и прави около 10градско (аз не мога) при мен разхода е 11.5-12л почти винаги но както казах оборотомера под три почти не слиза интересно ми е разхода при подобно каране какъв еntodorov написа:Аз най отговорно заявявам:Сега лятото имам смесен разход около 5,5 - 5,7 л/ 100 км. ( 50/50 градско/извънградско). Зимата приоритетно шофирам в града на къси дистанции. Около 6-7 литра/100 км. ми е градското тогава.
Коментар
 - 

това за настъпана бензинка под сто к.с. не върви а гори като ламя го знам доста добреemzo написа:Аз писах на предната страница.За 2 години смених 5 коли, 3 бензинови и като им подпаля фитилите, под 15 Старозагорско не падат ! Че и не вървяха гадините ....Единствения недостатък на дизела за мен са късите 1,2,3 предавка и тър тър трака трак (шума)
Коментар
 - 

така си мислех и аз преди да се запознаем с тоя фиат но газовата уредба е слагана в италия преди 12г и само изпарителя е сменян (пак в италия) не знам там с два х*я ли са или или на нашите маистори ръцете са в г**ъ но резултата е на лице. а за светване на чека по вина на газовата не може и да става дума. газовата ми създаваше проблем само с запушване на филтъра и но от както го сменям редовно нямам проблемиemzo написа:Кой на работа, кой по кръчми, кой радиатори сменя.Иначе и за газ все тая, дори бих го сложил литър-два отгоре бензина.
Коментар
 - 

Що не го подгони гадния мангал да го превъзпиташ.

Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
 - 

floks
аз лично съм в гадно настроениещом съм хвърлила око на косата си да я резна значиииии е сериозно
Коментар

Реклама

Collapse

Рома, къв ром, мангала, го строши, докато косеше тревата и побегна, бях на кръстовище 2ра кола и само го щракнах  
Коментар