аз само килия искам друго не ми трябва

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставамеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
 - 

браво веpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставаме
Коментар
 - 

Ми къ 2-3 мин.идвам!Чакам чакам 20-30мин няма никой!strajaro написа:браво веpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставамеFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
 - 

ами зарни ми понякое време ако ме няма тук и ще се разберемpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставаме
Коментар
 - 

слагахме джанти на бравотоpopara801 написа:Ми къ 2-3 мин.идвам!Чакам чакам 20-30мин няма никой!strajaro написа:браво веpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставаме
Коментар
 - 

ОК няма проблеми!Утре ще се чуем!Най-вероятно към следобяд,че сутринта ще давам кръв!velizar_dimov написа:слагахме джанти на бравотоpopara801 написа:Ми къ 2-3 мин.идвам!Чакам чакам 20-30мин няма никой!strajaro написа:браво веpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставамеFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
 - 

И значи все пак ще става твоя тази кола?velizar_dimov написа:слагахме джанти на бравотоpopara801 написа:Ми къ 2-3 мин.идвам!Чакам чакам 20-30мин няма никой!strajaro написа:браво веpopara801 написа:Аре бандити наздраве и лека нощ!Велизарски кво викаш заради п..ки,пу.ки ставаме,а?За кафетата бях писал,ама никой не ме отрази,утре ши са скиваме ли или няма?Стражаровски днес ме излъга и с него няма да се разбирам вече!velizar_dimov написа:ами кво да се праи заради ....... ........ ставаме
 Да имам конкуренция на старта! 

FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар