made in Bulgaria цена :Гаранция 12 месеца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам Вечен двигател !
Collapse
X
-
Re: продавам Вечен двигател !
Снимки, характеристики, цена, VIN! Иначе трия обявата!tomazo написа:made in Bulgaria цена :Гаранция 12 месеца
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Явор Митев
...ама човека продава двигател.........какво неясно имаPunto SX написа:....А какъв е смисъла въобще на написаното...
....на мен пък ми е хипер интересна тази тема и ще я следя с интерес
...особенно ме изпълва с едно такова модераторско чувство самата и съдържателност.....
Коментар
-
Re: продавам Вечен двигател !
Тя гаранцията е за "мобилност", не за горивото....wwweb написа:Е като е вечен що има гаранция 12 месеца?tomazo написа:made in Bulgaria цена :Гаранция 12 месеца
Въпроса е какво му е вечното - външния вид или въртеливото движение?????П.С> Ебати темата, кефи ме.... Някакси абстрактна е... Я да си пусна да слушам Пинк Флойд, че съм се позатъжил за ранните им албуми - Реликс, Уммагумма, Пайпър ат дъ гейтс оф даун...Ох, мале, ама как спазвам правилата а? - никаква латиница
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък продавам дворно място на Марс Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . С разрешително за строеж. Нотариален актОглед на терена - всеки последен петък от месеца. Справки - НАСАP.S. Нали знаете, че вечен двигател НЯМААА? Иска колегата да ни пробута нещо FAKE, на всичко отгоре с малка гаранция Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
е те май разпродадоха половината луна ?? хмммм намерил си някаква връзка ти в галактическият профсъюзImmortal написа:Аз пък продавам дворно място на Марс Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . С разрешително за строеж. Нотариален актОглед на терена - всеки последен петък от месеца. Справки - НАСАP.S. Нали знаете, че вечен двигател НЯМААА? Иска колегата да ни пробута нещо FAKE, на всичко отгоре с малка гаранция Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse

и аз нищо не разбрах

Коментар