Без коментар http://www.spetrov.com/video/weird/s...iaУмната колеги!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екшън по Софийските булеварди
Collapse
X
-
Интересно ми е с какъв акъл минават на червено...айде...тука в Стара Загора иде дойде...няма голямо движение(не че е правилно), но в София, в това движение да минеш на червено нз каквое!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
От всичките катастрофи точно тоя с червено БМВ е най-малко виновен.. Той почти мина на жълто, а ония с тая малката синята количка като тръгва от светофара къде гледа ебати, и вупреки че по правилник той не е виновен, за мен той е тоя който не внимавашеKuku написа:И на вас да кажа, че последния с червеното "БМВ" го познавам
. Дай като му светне зелено( а може и още жълто да е било) да тръгне без капка внимание.
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Наречи ги заспи, блейки или нещо такова. Например на светофара на орлов мост (дето рейса прави десен завой и един от ляво минава на червено) - този от ляво дето идва, реално той идва от другата страна (там а канал по средата с 2 еднопосочни платна), прави ляв завой на моста и трябва да спре на червено, но по инерция си минава мислейки че му е зелено.За няколко от другите случаи на другите кръстовища - там също ги разбирам до някъде като има 2 светофара от които единия свети червено например на ляво, а другия свети зелено направо и се случва някой поинерция да мине точно на там на където е червеното гледайки другото зелено.Или пък на мостове обикновенно има 2 светофара - един преди моста и един след моста. Няколко пъти ми се е случвало жената да ми вика що не тръгвам, свети зелено, а тя реално гледа че втория свети зелено, а първия на който стоя си свети червено.Но да ти свети жълто от сумати време и да натискаш да минеш последния момент вместо да се опиташ да спреш (както последния случай) - е това не го разбирам - от бързане стигна точно никъдеstandox_brava написа:Интересно ми е с какъв акъл минават на червеноAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.westdogg написа:От всичките катастрофи точно тоя с червено БМВ е най-малко виновен.. Той почти мина на жълто, а ония с тая малката синята количка като тръгва от светофара къде гледа ебати, и вупреки че по правилник той не е виновен, за мен той е тоя който не внимавашеKuku написа:И на вас да кажа, че последния с червеното "БМВ" го познавам
. Дай като му светне зелено( а може и още жълто да е било) да тръгне без капка внимание.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз това днес го гледах в vbox7.com и онемях а имаше едно кръстовище на което се удариха няколко коли, като последната се завъртя няколко пъти!Еми незнам работата ли ще избяга,далтонистили са тия потенциални убийци.....предполагам това е малка част от изпълненията в София!?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Забранено освен ако не можеш да спреш бeзопасно... А видя ли че докато светеше жълто на БМВто , синята кола вече тръгваше, дали е изчакала да светне зелено?Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.Което не означава, че трябва да караш с 80 в града, за да може това да ти служи за оправдание...Забранено освен ако не можеш да спреш бeзопасно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Момчето с "БМВ"-то е виновно в случая и на него са му съставили акт, НО е вярно и че шофьора на "Пунто"-то не се е огледал преди да тръгне - условието е, че до "Пунто"-то има бус и той пречи да се види връхлитащото "БМВ"
В наказателното постановление на момчето с "БМВ"-то пише 6 точки и 40лв. глоба за минаването на червено и 150лв. глоба за ПТП-то
И аз мисля, че ако се беше опитал да спре на жълто, щеше да навлезе в кръстовището на спирачки, НО нямаше да се удари в никой, защото щяха да го видят в последния момент преди да спре
И аз имам някакви съмнения, че може шофьора на "Пунто"-то да е тръгнал секунда по-рано, т.е. на жълто>зелено, съдейки по позицията на колата или просто светофара държи жълтия сигнал едновременно и за двете посоки, затова се получава толкова тънко разминаване на сигнала, а в случая - удар
Аз лично съм се удрял по този начин, но тогава виновен беше другия (с малко условности), все едно в тази ситуация "Пунто"-то да е виновно, че е тръгнало по-рано на жълто
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар