Здравейте ценители. На снимките са джантите от "често задавани въпроси", но с малко модификация.Колеги, ама честно, как намирате стилото с тия джанти...не е ли малко ретро визията според вас!
Тези са 15-ки и ми се струват малки....Извинявам се ако се вижда че са леко зацапани, ама ги карам от две седмици и не съм мил колата.Предварително блягодаря за мненията! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тези джанти тичат ли му?
Collapse
X
-
Опасявах се от това да изглеждат като тасове преди да ги сложа. Има разлика между "поглед на живо" и снимките. На фотото цвета изглежда почти бял от отблясъка на металика, в действителност има отражения и нюанси и не стоят "пластмасови". За цолажа за съжаление си правGrisha написа:Според мене не,седят като тасове,а и са малки,стилото си проси 17-ки
Не бих бил толкова краен - "17-ки". Все пак да не забравяме цената на гумата на 17-ка срещу 15-ка. Мисля, че 16-ка е оптимално, ама не съм виждал такива от този модел.
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Е стига сега де 18-ки!!!me_to_u написа:Подкрепям. Поне 17", а по-удачния вариант, предвид високото купе биха били едни 18" джанти. Във всички случаи тези джанти по моето скромно мнение меко казано не му "тичат"
Дават му по книга от 15 до 17. На 18-ка каква гума да търся, тя ще е висока колкото пица! Верно че вози много меко ама...
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Мда. Същите коментари дето си ги мислех.Първоначално си харесах 16-ки, като от снимката-oxi1. Цената им обчаче беше 260 на парче, т.е. 1040лв. Цената на сегашните (15-ки) е 200лв за 4-те (без разходите по оправянето им и труда най-вече). Трябва бая да си поиграя с фотошопа, че да реша дали разликата от 840лв си заслужава (само за джаните)
Щото ако ги взема трябва да сменям и гумите.... абе драма!
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Пак лично мнение: Тоя модел на Оксиджин определено стои на друг модел кола, с друг цвят. Самите джанти са с метализирано покритие. Стоят умопомрачаващо на тъмен цвят, особено в размер 17"(личен опит) . Подходящи са подобен тип петолъчка, завършваща до горния ръб на джантата, за да изглеждат по-големи. Ето предложение-Stoyan_68 написа:Мда. Същите коментари дето си ги мислех.Първоначално си харесах 16-ки, като от снимката-oxi1. Цената им обчаче беше 260 на парче, т.е. 1040лв. Цената на сегашните (15-ки) е 200лв за 4-те (без разходите по оправянето им и труда най-вече). Трябва бая да си поиграя с фотошопа, че да реша дали разликата от 840лв си заслужава (само за джаните)
Щото ако ги взема трябва да сменям и гумите.... абе драма!

Коментар
-
колега виж този саит слагаш каквито искаш джанти с какъвто искаш размер http://www.alcar.de/AlcarKonfigurato...e=9&language=1
Коментар
-
Благодаря, добре е наперавено! Обаче каквито и 15-ки да сложа си изглеждат горе долу като сегашните.soulkeeper написа:колега виж този саит слагаш каквито искаш джанти с какъвто искаш размер http://www.alcar.de/AlcarKonfigurato...e=9&language=1
Да бе, от Ланча са, нали писах че са тези http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15708 обаче с "модификации", т.е. с подобрения :DАма на Ланчите не стоят толкоз добре все пак... :Psclera_bg написа:Джантите са от Ланча и стоят най-добре на Ланча !Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Не те разбрах съвсем. Оксито е горе-долу петолъчка и лъчите завършват до горния ръб. Смяташ, че цветово не пасват така ли? Ако бяха тъмен мат или комбинация мат/тъмен хром... не ми се връзва много.me_to_u написа:Пак лично мнение: Тоя модел на Оксиджин определено стои на друг модел кола, с друг цвят. Самите джанти са с метализирано покритие. Стоят умопомрачаващо на тъмен цвят, особено в размер 17"(личен опит) . Подходящи са подобен тип петолъчка, завършваща до горния ръб на джантата, за да изглеждат по-големи....
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар