Кой беше колегата със Стилото 2.0 20V или 1.9JTD (за толкова вървеше), с който се гоних по път за морето, някъде около ловеч по едни баири
Я бързо да си признава и да каже какъв е мотора. Жалко, че се включваше ограничителя (жената) след 6500 оборота или 140км/ч
Но все пак беше добра битка, повечето коли там не можеха и 100 да вдигат (зверско изкачване)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой беше колегата със Стилото в петък по път за Варна?
Collapse
X
-
Re: Кой беше колегата със Стилото в 5тък по път за Варна?
maiden, не знам к’ва ти е колата, щото никъде не пише / от аватара едвам я определям на Типо/, но ако е < 110-140 кс точно по такава схема стават прегряванките, пуканките на главите и после има много пцувни и рев! Умната в тези жеги...дойде сезонът на гарнитурите и главите! Майсторчетата вече потриват ръце.maiden написа:Кой беше колегата със Стилото 2.0 20V или 1.9JTD (за толкова вървеше), с който се гоних по път за морето, някъде около ловеч по едни баири
Я бързо да си признава и да каже какъв е мотора. Жалко, че се включваше ограничителя (жената) след 6500 оборота или 140км/ч
Но все пак беше добра битка, повечето коли там не можеха и 100 да вдигат (зверско изкачване)
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И аз не знам точно от кога слагат ръчни скорости, но е факт, че по-често срещани са роботизиранитеM F написа:в фейс лифта след 2005 има и с ръчни ако не бъркамKuku написа:Stilo няма 2.0
2.4 е двигателя
Но противно на очакванията ти, ако е с роботизирана скоростна кутия, не върви като за 170к.с.
По-вероятно е да си срещнал някое 1.8-16v 133к.с. 
Коментар
-
sasco
Re: Кой беше колегата със Стилото в 5тък по път за Варна?
Е,да.Пуканките стават на Фиатите.Доказано е!При мен те такоа не съм срещАл.Nino написа:maiden, не знам к’ва ти е колата, щото никъде не пише / от аватара едвам я определям на Типо/, но ако е < 110-140 кс точно по такава схема стават прегряванките, пуканките на главите и после има много пцувни и рев! Умната в тези жеги...дойде сезонът на гарнитурите и главите! Майсторчетата вече потриват ръце.maiden написа:Кой беше колегата със Стилото 2.0 20V или 1.9JTD (за толкова вървеше), с който се гоних по път за морето, някъде около ловеч по едни баири
Коментар
-
на газ ли? кви са тези 8000 оборота, аз ако ги вдигна ще се прибарам пеш.GTipo написа:Възможно ли е да нямам ограничиетел на 4-та и 5-а?Вчера по бул. България на 4-та вдигна 8000 оборота...поддържа ги около минута!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Със 160А5 мотора съм - 102 киловата. При няколкото заигравки с колегата бяхме абсолютно равни и печелеше този, който започваше по-рано своето изтегляне при изпреварване на колона от автомобили
Между другото не вярвам да е 2.4 бензин - трябва много лошо да падам от такава. 2.0 20В дали няма? Или 1.9 JTD?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар