Не е кой знае кво ама малко отваря колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко козметични промени по задницата на Бравото
Collapse
X
-
а бе колеги честно да ви кажа много се замислям дали да не затъмня стоповете на типока, но много ме притеснява това, че като ги затъмня и като напече слънцето изодзадзе , нищо няма да може да види човека зад мен,дали натискам спирачки дали, пускам мигач.Вашето мнение какво е?и м/у др.тази тема си е за тунинг си мисля аз не че нещо
Коментар
-
Лично съм виждал такова затъмнение, на което изобщо не се вижда дали свети нещо или не.Не трябва да се забравя че затъмняване на фарове и стопове е незаконно - с две думи може да имаш проблеми в последствие
А на колегата тунинга - определено ми харесва визуално как е станало.
Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.
Коментар
-
//// написа:Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ами те си светят почти както преди... А все пак има и 3ти стоп който според мене по лесно се набива на очи от другите(особено като съм с включени габарити).... А за мъглата пък си има още един стоп и дори да е затъмнен пак е по добре, щото някой коли въобще нямат такъвValentin_V написа:На мен лично ми харесва с оригиналните стопове а и в една мъгла не ми се мисли къв удар би отнесъл изодзад.
... Единстеното което е малко гадно е ,че на тъмно като включа задна свети синьо и почти нищо не виждам
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар