Колеги утре е денят, в който може би ще се осъществи една моя голяяяма мечта - да работя за голям автомобилен производител...утре съм на интервю за асистент - логистика в Тойота :D е не е Фиат де но и това не е за подценяване
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
стига всичко да мине както трябва - оказвам пълно съдействие и ти пожелавам тона да стане скоро иначе какво да кажа, явно хората ме наказват за това, че срам несрам още не съм идвал на среща...от 45 човека, двама ми пожелаха късмет...нищо де все пак благодаря много на вас двамата
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Колеги утре е денят, в който може би ще се осъществи една моя голяяяма мечта - да работя за голям автомобилен производител...утре съм на интервю за асистент - логистика в Тойота :D е не е Фиат де но и това не е за подценяване
OooоооКолега, а? Аз работя като Мениджър логистика. АКо ти трябва подсказка свиркай В добра област си се насочил. Успех!!!!!!!!!!
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
OooоооКолега, а? Аз работя като Мениджър логистика. АКо ти трябва подсказка свиркай В добра област си се насочил. Успех!!!!!!!!!![/quote]в Тойота ли си мениджър?
много благодаря а тези коитоо ме подкрепиха :D сега до петък тази седмица чакаме отговор така че продължавайте с палците
Ше стискаме и на краката пък като стане ше почерпиш..... Успех
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Коментар