Grisha написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои италиански коли са най-здрави?
Collapse
X
-
//// написа:Такова унижение, като объркване на италианките с "минетчийки" не беше правено!Французите имат три хубави неща:1. Френско шампанско2. Френски коняк3. Френска любовостаналите френски неща (особено колите)... извинявай...А Ситроена, който имах преди карах 4 години без нищо да му пипна.А сега сериозно:Критерий за това, колко е здрава една кола е т.нар надеждност - броят повреди на 1000 автомобила примерно. При този критерий в първата десятка е пълно с японски коли и ... Порше и Мерцедес. Ето линк към сайт на TUV за резултатите от тестове за надеждност: http://www.anusedcar.com/index.php/t...6-7/20Може да проверите различни резултати - за нови коли, за коли на различно време след производството им и т.н. Дал съм ви само един пример.В класацията, за голямо мое огорчение италианските коли са доста назад. Но пък сайта е германски, което означава че много не може да му се вярва.
Коментар
-
Nino написа:Айде стига бе, сега отговорете на човека сериозно... иначе не бих формулирал анкетата така... защото двигателите и окачването са почти идентични... а " на коя от двете марки поддръжката е по-евтина"! Странно нали??? Ужким почти всичко еднакво, но цифрите различни! Ами обяснявайте....за това на алфа са по скъпи частите,от колкото на фиат ланчиа
Коментар
-
Grisha написа:kiler_4o написа:и аз съм за тойота :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Immortal написа://// написа:Такова унижение, като объркване на италианките с "минетчийки" не беше правено!Французите имат три хубави неща:1. Френско шампанско2. Френски коняк3. Френска любовостаналите френски неща (особено колите)... извинявай...А Ситроена, който имах преди карах 4 години без нищо да му пипна.А сега сериозно:Критерий за това, колко е здрава една кола е т.нар надеждност - броят повреди на 1000 автомобила примерно. При този критерий в първата десятка е пълно с японски коли и ... Порше и Мерцедес. Ето линк към сайт на TUV за резултатите от тестове за надеждност: http://www.anusedcar.com/index.php/t...6-7/20Може да проверите различни резултати - за нови коли, за коли на различно време след производството им и т.н. Дал съм ви само един пример.В класацията, за голямо мое огорчение италианските коли са доста назад. Но пък сайта е германски, което означава че много не може да му се вярва.
Коментар
-
Immortal написа:Качи се на една Ксантия 1.9 GTI, покарай малко, пък после пак ще си приказваме.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Walker написа:ivanvanko написа:защо не се споменава нищо за ланчияНе мога да си редактирам анкетата
Иначе някъде по типото(по някоя част) на баща ми бях забелязал точно марката ланча, от където сам си водя изводите за идентичните части
ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
Nino написа:Grisha написа:Immortal написа:Качи се на една Ксантия 1.9 GTI, покарай малко, пък после пак ще си приказваме.Има един куц 1.8 16В,който 110 коня и един 2.0 16В 130коня,който ускорява от 0 до 100 за 12 секунди
Силния при ксантия е 2.0 VSX 16V 157hp
Както и BX GTi 16V също е сила,но въобще не е по напред от италианките
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Walker написа:ivanvanko написа:защо не се споменава нищо за ланчияНе мога да си редактирам анкетата
Иначе някъде по типото(по някоя част) на баща ми бях забелязал точно марката ланча, от където сам си водя изводите за идентичните части
Коментар
-
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар