Браво на Мъри Стоилов, отбора ни е добър и без великия Стоичков.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи юнаци!!!
Collapse
X
-
Re: Българи юнаци!!!
Добър е ,щот го няма "великия" Стоичков. :Ddoofiat написа:Браво на Мъри Стоилов, отбора ни е добър и без великия Стоичков.Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Дреме му на Мъри за закачките на Бербатов - нали още три дни е там. Но от футболния съюз да удрят коляно да остане и след това, че с Пената ще я закършим, нали се пробва няколко пъти - и в ЦСКА, и в Литекс... Просто времето на организирания хаос безвъзвратно е отминало, а и стечение на обстоятелствата като едно време скоро едва ли ще има. С "Емо, ти знайш", "Ицо, ти - нали", "Туньо, там, такова..." работата няма да стане.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Прави сте и двамата, но........... При положение че в София преди 2 месеца беше "големия" отбор на Албания и бяхме супер жалки сега като че ли нещата изглеждат по-розови. И по - розови не защото сме победили - ами защото като че ли се виждаше че от доста мачове насам владеехме положението на терена. :Pwwweb написа:Да бе ... и аз вчера гледам мача и го слушам Петър Василев как се пъне и кефи. Викам ние с Холандия ли играем или с Беларус! Щом почнахме да се радваме и на победи срещу Беларус, значи трагедията е пълна ...Vladim написа:Това все пак беше Беларус... :DPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Humppa
Айде да изчакаме още 3 дена, да видим дали ще успеем и тук да ги бием. Искрено се надявам да успеем
Коментар
-
А този няма да се научи да коментира най-скучният водещ който съм слушал ,може да провали всеки мач.Първото положение на Бербатов , той напада стреля а Петр Василев разказва колко китна државца била Беларус , направо ме убиwwweb написа:Да бе ... и аз вчера гледам мача и го слушам Петър Василев как се пъне и кефи. Викам ние с Холандия ли играем или с Беларус! Щом почнахме да се радваме и на победи срещу Беларус, значи трагедията е пълна ...Vladim написа:Това все пак беше Беларус... :D
Коментар
-
Абсолютно! Да вземат да го пенсионират.soulkeeper написа:А този няма да се научи да коментира най-скучният водещ който съм слушал ,може да провали всеки мач.Първото положение на Бербатов , той напада стреля а Петр Василев разказва колко китна државца била Беларус , направо ме убиwwweb написа:Да бе ... и аз вчера гледам мача и го слушам Петър Василев как се пъне и кефи. Викам ние с Холандия ли играем или с Беларус! Щом почнахме да се радваме и на победи срещу Беларус, значи трагедията е пълна ...Vladim написа:Това все пак беше Беларус... :D
Коментар
-
Из скучния коментар на Петър Василев:"Ох, свито ми на душата""Никой не може да мързелува в последните минути" "Кошмарно домакинство"Боже няма ли кой да му даде едно хапче на тоя човек, та да се успокои
Коментарът на мача беше под всяка критика. Все едно, че ние паднахме с 2:1
Да го пенсионират тоя!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар