Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Висят" от прозорците... Ами, ако паднат? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: "Висят" от прозорците... Ами, ако паднат?

Уффф, аз просто се опитах на майтап да обобщя че не всичко коети се клати - пада Тази тема мисля че взе да взима насоката на онази, с BMW-то...Взеха да се веят черва и кървища, да се турят епитети... Хората просто се веселят, толкова ли е страшно?Егаси моралистите се събрахме. Събрахте, де, гледам че тук пак съм в опозиция.А колегата Punto май има някакви сериозни антипатий към Мерцедес, що така бе човек?Никой не е виновен че Фиат нямат лимузини или джипове
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

не бе пич нямам антипатии към бенцовете, просто в поста си ги споменавам толкова често, щото искам по тоя начин искам да се подиграя на позьорството. щото за мене вИсенето си е чиста проба позьорство. а ФИАТ е №1
      Fiat Punto S55 1.1
      Fiat Forever!

Коментар

Дори и да возиш висящи абитуриенти с 20 км/ч не се знае кога ще излезе някой идиот със 120 - на пътя гаранция няма. Аз и на моята абитуриентска (2001 г.) и сега не виждам смисъл от цялата тази истерия (ама с каква рокля ще бъда - чакай да си я взема от Януари, че до Май няма да останат `убави; ау ми с к`ва кола - на 18-тия брат`чед, че на баджанака му авера имал Седмица - к`во кат не е моя; ми къде ще бъдем вечерта - дайте на Златните у "Интера", че аз иначе там няма да стъпя.......)
        FIAT Punto 1.7TD

Коментар

n_nikolow написа:
          Дори и да возиш висящи абитуриенти с 20 км/ч не се знае кога ще излезе някой идиот със 120 - на пътя гаранция няма. Аз и на моята абитуриентска (2001 г.) и сега не виждам смисъл от цялата тази истерия (ама с каква рокля ще бъда - чакай да си я взема от Януари, че до Май няма да останат `убави; ау ми с к`ва кола - на 18-тия брат`чед, че на баджанака му авера имал Седмица - к`во кат не е моя; ми къде ще бъдем вечерта - дайте на Златните у "Интера", че аз иначе там няма да стъпя.......)
          Хаха, абсолютно!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ми тъй като май съм най-пресен (бала ми е днес) ще споделя какво мисля. Докато тече еуфорията по приготовление за бала аз се измъкнах и тихичко се занимавам далеч от хаоса отатъка. :D На моят бал нещата са съвсем простички. Събиране с приятели и роднини вкъщи, тати ме кара с мондеото до училище и до ресторанта и след това ще ходим с саучениците по дискотеки. Много хора ме питат с ква кола ще си на бала и аз като отговоря с наща си ме гледат тъпо, а не мога да разбера защо. Мога да накарам разни приятели да ме карат с бмв-та и кви ли не други коли обаче не мисля че ще има разлика. Колата ме кара от нас до ресторанта и толкова. Не мисля че като ме карат с мондео ще си изкарам по-зле Не мисля и да вися от прозорците на колата, все пак искам да стигна до ресторанта ако може, не искам да изпусна бала си защото ми се е висяло на джама( а то като гледам май никой няма да виси защото ще вали.) И така... сигурен съм че ще си изкарам незабравимо, но не защото ще съм в скъп ресторант и ще съм с марков костюм ами защото ще съм със страшно много готини и забавни хора и ще се забавляваме като за последно!
            Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
            Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

n_nikolow написа:
              Ти с рокля ли си бил? Иначе и аз бях абитюрент преди 3 години, но не празнувахме в София, ами в Турция Та... и аз се нагледах на вкякакви хора, които висят от колите... Те почти целите си излизат от прозорците. Чист късмет си е според мен, за да не пострада някой.
              >Keep Walking<

Коментар

Аз па на моя бях в Гърция. И не е 1 ден ами беше цяла седмица абитуриентски бал И според мен това е по добрия вариант. Парите са кажи речи едни и същи. Тука се хвърлят некви бесни цифри за наеми на коли, за куверти за не знам си кво и т.н. И е само 1 ден. И как преминава. Събират се 200 гладни в дома на абитиуриента уж да го изпратят, изпращат го, тръгва с колата .. аху иху по кръстовищата до училището. От там аху иху до ресторанта, после в 12 гонят празнуващите под предлог че е късно и трябва да затварят. От там се сурват на дискотека. Пиене до състояние на безпаметност .. и на сутринта не помниш къде си бил и кво си правил и как си се прибрал. А аз в Гърция .. пак имаше пиене. Ма беше цела седмица !!! И колко и да пиеш цяла седмица не може да помниш нищо. И нещо ще ти е останало за спомен от този ден

Коментар

To и моето не беше 1 ден, а седмица, но с пътуването. Да си призная... малко ми липсва това със събирането и колите, и т.н.
                  >Keep Walking<

Коментар

Нека да си висят... Все пак е само за няколко часа. Ама след това къв голям и четвътит ги чака не е истина. Точно след два месеца живота така ще ги налегне не е истина. И аз си мислих ех веднъж да завърша какъв кеф ще е.... Да ама не.......... Ах как искам пак да съм 9-ти клас
                    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                    Совалката средно на LPG
                    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Честно казано... вчера пак ги наблюдавах от балкона. Определено шофьорите на колите прихванали от еуфорията не карат бавно!!! Напротив! Един със старо кабрио въртеше волана наляво-надясно за да клатушка возещите се прави, а покрай него профучаваха друго коли с крещящи показали се девойчета! Дано да няма инциденти тази година...
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Дано да няма инциденти тази година...
                        абсурд
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Fiat 127 написа:
                          Ах как искам пак да съм 9-ти клас
                          И аз, и аз!!! :D