Колеги, това е срамота. От 20.06 откакто постнах темата за поръчка на стикери (т.е. за почти 20 дни) има поръчани само 3 стикера от колегата silazarov и то още на втория ден. Поръча си ги човека и ги плати. Ако броим и моите 3-4 - това прави 6-7.... ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Чесно казано съм крайно изненадан от липсата на какъвто и да е ентусиазъм от ваша страна. СЪБУДЕТЕ СЕ! Ако ще поръчвате - амй хайде.... Имаше хора които мнооооооого бързаха ама сега не им чувам гласа.Какъв е проблема??? Не можете да правите банкови преводи ли, скъпо ли ви е, сложно ли ви се струва????Ами ако има някакви проблеми аз лично съм готов да ги обсъдим и да променим нещо, но чесно казано не смятам че е нужно. Страшно съм учуден че все още няма нито един коментар под темата за поръчки (значи всичко е ясно) а в същото време няма поръчки!!!!!!!!И без да ми се сърдите... безкрайно активната софийска група...кво’става бе...нали щяхте да се разбирате.Още веднъж у мен се затвърждава мнението че софианци повече говорите отколкото да действате. Щахте да търсите печатници, да се организирате и т.н. - накрая ... поръчки не правите!!! Значи аз мога да съм един обикновен хасковски провинциалист ,както много пъти разни софианци се опитват да ми покажат, ама ви гледах, гледах и накрая за 2 часа немарих печатница, взех цена, уговорих всичко, уточних механизма и постнат тема за поръчване. И вместо да завалят поръчки както очаквах всички се покриха....а трябваше досега да сме ги отпечатали вече
Ако съм обидил някой да извинява, но смятам че е непростима липсата на ентусиазъм. Ако ви притеснява идеята за консолидиране на поръчките.. ами недейте - поръчвайте саостоятелно, мен това ама хич не ме плаши.Това което искам е да съберем количеството и да поръчаме нещо - 100тина броя поне. Накрая ще си ги поръчам за моя сметка и ще ви ги подаря ако не ви е неудобно...

Коментар