Колеги, моля ви да ми намерите филма "Кей Пакс" - "К-Pax" в ДВД формат (намирам го в Арената, но не може да се изтегли)Бях си го записъл преди време и днес реших да го гледам и посредата на филма се прецака диска и сега съм бесен, искам да го догледам, защото филма си заслужава
Моля ви, помогнете :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за филм?
Collapse
X
-
Не съм опитвал, но няма смисъл и да опитвам, защото като гледам диска има една част, която не е записана(празно място)peho написа:А опита ли с някоя програмка,която чете от повредени дискове,да си го свалиш на компютъра.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
И тук пробвах и не ставаmsotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпна
Моля ви, помагайте
Имам уникална ДВД колекция от над 200 филма ( дано никой от НСБОП не чете форума)
, които според мен са най-добрите и този филм е един от тях, и искам да го прибавя към колекцията ми
Иначе на DivX го има в торентите, но така си развалям колекцията от ДВДта.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Нямаш ли ДВД записвачка? Не са скъпи. Аз все още не мога да сколасам с парите та да си купя........... Сваляш го в друг формат преработваш го и готово.blagun написа:И тук пробвах и не ставаmsotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпна
Моля ви, помагайте
Имам уникална ДВД колекция от над 200 филма ( дано никой от НСБОП не чете форума)
, които според мен са най-добрите и този филм е един от тях, и искам да го прибавя към колекцията ми
Коментар
-
Имам ДВД записвачка и точно с нея съм си записал колекциятаFiat 127 написа:Нямаш ли ДВД записвачка? Не са скъпи. Аз все още не мога да сколасам с парите та да си купя........... Сваляш го в друг формат преработваш го и готово.blagun написа:И тук пробвах и не ставаmsotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпна
Моля ви, помагайте
Но искам задължително да е ДВД или с такова качество, че телевизора ми е много капризен относно качеството
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Така е и в Арената!Има ли някой друг торент саит, откъдето да го сваляmsotiroff написа:Не става, защото никой не ъплоудваblagun написа:И тук пробвах и не ставаmsotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпна

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Няма проблем, ще го сваля и ще го запиша на ДВД - ако дойдеш в неделя ще ти го дам.Единствено двд-тата не са ми хубави - Optical Storage са, ама изпаднаха без пари отедна далавера та сега имам доста.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse

всеки има право на собствено мнение!!!

Коментар