Пичове днеска преди 11,стана много неприятен инцидент на omv бояна,едно червено браво хгт(бившето браво на колегата KuKu,много добра кола беше,съмнявам се обаче някога да стане както преди,можеби нов кош ще и трябва,защото отпред всичко е на салата,дано не е засегнат мотора
) на излизане от бензиностанцията удари една астра комби (астраджията май връщаше назад без да погледне...) астрата се понесе и удари едно спряло рено клио(абсолютно невинно),бравото е много зле по изглед целия кош е посукан...много неприятно...а още по тъпо беше,че отидоха сеирджии и почнаха да снимат нещастието на хората
Така,че пичове бъдете по внимателни като излизате от омв-то и въобще карайте внимателно...стана ми много гадно за колицата и за момчето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неприятен инцидент на омв бояна!
Collapse
X
-
Да,точно тва,удара е доста сериозен,казанче изместено ала бала,дано мотора не е засегнат,иначе е за нов кошpugsy написа:стига бееебах маааамукуки муки кой прав кой крив разбра ли сенали червеното горублянско браво,тва дет ме понаби
Виновен беше тоя с астрата комби,точно на изхода правеше некви маневри на задна резки и пича с бравото на излизане неможа да реагира,астрата беше точно след завоя за излизане на бензиностанцията и връщаше назад,та я удари и я хвърли в едно просто седящо си клио...куките незнам кой изкараха виновен,пак се вкараха във филм
Кофти работа
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Момчето си я беше направило с мерак,супер изпъната беше,с едни готини джантета,хубаво вървеше....заради някъв селянин който връща назад на изход на бензиностанция сега сумати ядове му се струпаха на главата,колата никога няма да бъде такава каквато бешеKuku написа:Баси майката
На тая мойта, бивша кола, хич не й върви
Жалко...
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
не се знае може да бъде и по=добро ако реши да го правиGrisha написа:Момчето си я беше направило с мерак,супер изпъната беше,с едни готини джантета,хубаво вървеше....заради някъв селянин който връща назад на изход на бензиностанция сега сумати ядове му се струпаха на главата,колата никога няма да бъде такава каквато бешеKuku написа:Баси майката
На тая мойта, бивша кола, хич не й върви
Жалко...
Коментар
-
Не бяха различни джантите,с 4 16" беше и лепенка PROSPEED на задния джамKuku написа:ДаBravo 1.6 16v написа:Много кофти чак мене ме хвана яко яд
Едно бая ниско ли беше бравото.
- лично съм му рязал по една намотка от пружините
Червено с черни прозорци отзад, различни джанти отпред и отзад, и някакъв надпис на задното стъкло 
Коментар
-
баши пружините на браво не може да се режат :DGrisha написа:Не бяха различни джантите,с 4 16" беше и лепенка PROSPEED на задния джамKuku написа:ДаBravo 1.6 16v написа:Много кофти чак мене ме хвана яко яд
Червено с черни прозорци отзад, различни джанти отпред и отзад, и някакъв надпис на задното стъкло 

Коментар
-
Може можеpugsy написа:баши пружините на браво не може да се режат :DGrisha написа:Не бяха различни джантите,с 4 16" беше и лепенка PROSPEED на задния джамKuku написа:ДаBravo 1.6 16v написа:Много кофти чак мене ме хвана яко яд

Bravo(TM) HGT

Коментар
-
Както вече казах, лично съм рязал по една намотка на всички пружини, защото колата стоеше като скакалец на пътяVeSSkO написа:Може можеpugsy написа:баши пружините на браво не може да се режат :DGrisha написа:Не бяха различни джантите,с 4 16" беше и лепенка PROSPEED на задния джамKuku написа:ДаBravo 1.6 16v написа:Много кофти чак мене ме хвана яко яд

А когато аз го видях за последно, беше с оригиналните джанти на HGT (15") отпред и "Еленови рога" (16") отзад - явно предните 15" са били само за зимата и после си е сложил всичките 16"
Както и да е, кофти за колата...
Дано я оправи момчето и даже по-хубава да я направи
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар