Със стикер на клуба (бившия), забелязано към 22 часа на посоченият адрес!? На цвят тъмно синьо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чие е HGT-то пред входа на блок 214 в Суха река?
Collapse
X
-
А може да е било моето Типо?!megamuscle написа:Здравйте комшии. :D Vladim да не си видял мойто Bravo и да си го помислил за HGT.
п.п ако искате може да се съберем утре някъде в квартал да пием по нещо.
(аз съм със стария стикер
)
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Истинско HGT си беше... твоето Браво го знам много добре!megamuscle написа:Здравйте комшии. :D Vladim да не си видял мойто Bravo и да си го помислил за HGT.
А за пийване утре, мога евентуално предиобяд, ако на вас ви е удобно... ?
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ба! Как ше поркате преди обяд бре! То до вечерта кво ше стане...Vladim написа:Истинско HGT си беше... твоето Браво го знам много добре!megamuscle написа:Здравйте комшии. :D Vladim да не си видял мойто Bravo и да си го помислил за HGT.
А за пийване утре, мога евентуално предиобяд, ако на вас ви е удобно... ?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Ами аз съм навит. Ако и другите искат може да се съберм в кафето на втория етажа до банакта.п.п Stoyan_68 споко няма да се напиваме ти пък за кви ни вземашVladim написа:Истинско HGT си беше... твоето Браво го знам много добре!megamuscle написа:Здравйте комшии. :D Vladim да не си видял мойто Bravo и да си го помислил за HGT.
А за пийване утре, мога евентуално предиобяд, ако на вас ви е удобно... ?
Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Препдполагам знаеш къде се намира Billa(срещу щоурума на Suzuki). 200 метра по надолу по ул. Тодорини Кукли има клон на Експресбанк. Та кафето е тчоно до нея по едни стълбички нагоре. Не е задължително да е там естествено. Това е просто предложение. Вие ако имате нещо друго в предвид казвайте.pr_00f написа:Kakва банка, какво кафе. Я по подробно обяснете, да видя дали ше мога да се измъкнаFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

И пръжени катрофки, моля!
Коментар