Честит Рожден Ден, Nino!От здраве и късмет да не се отървеш,сервиз да забравиш как изгелжда, 123-та да е винаги поне петцифрена... Все така усмихнат и жизнерадостен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧРД Nino
Collapse
X
-
Аз докато стана и Вие сте пожелали всичко, което може да се пожелае.... Честит Рожден Ден приятелю!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
С пожелание за здраве и дъдлъг живот!Не е ли малко рано за Наздраве? Изчакай поне обяд... :D :Nino написа:Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 9:45 amКолеги, благодаря на всички за пожеланията и поздравите!!! Усещането е малко странно.. баси, навърших 47! .не мога да повярвам, но за съжаление времето винаги тече в една посока, минало=> бъдеще... Наздраве!Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Винаги съм се чудел защо чожденния ден е прието да е повод за радост. Все пак остаряваш... Абе... поводи да има....!sachma написа:Човека има повод за радост, днеска цял ден трябва да е така :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да бе, повод за радост, като остаряваш!kiro_of_the_day написа:Винаги съм се чудел защо чожденния ден е прието да е повод за радост. Все пак остаряваш... Абе... поводи да има....!sachma написа:Човека има повод за радост, днеска цял ден трябва да е така :D
Ма к’во да правиш и да е радост и да не е пак ще се напием.Едни пият от радост, други от мъка, па ние от сабахлем!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар