...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......Явор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет на всички....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Здрасти Явка!Много ни липсваше
Като ти прочетох мнението, дето си го пуснал с предния ник, и след това гледам - отдолу пише ’гост’, си помислих, че си се самоубил
(че си изтрил профила си де)...Как е първокласничката? Слуша ли?Бе гледам те как скачаш от кола на кола... май скоро пак ще седнеш в италианка, а? Нали знаеш че GM държат 10% от FIAT ? И обратно - 5% от GM е собственост на FIAT...
-
Re: Привет на всички....
Ако е бившият Логан привет колега.Авео написа:...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......Явор
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ооооо Колега, добре дошъл, от кога не сме се чували
айде до утре, и май имаш да черпиш на пицария/бирария
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
Супер, много се радвам да те видя тук
:D :D Да ти е честито Шевито
.....готин цвят, май тази ти е третата червена колица а
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Явор Митев
....аз съм колега, радвам се и теб да "видя"...Tornado написа:...Ако е бившият Логан привет колега.
......благодаря на всички......
Коментар
-
малеее ти ги сменяш колите като кърпички бряАвео написа:...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......Явор
lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Ами какво да Ви кажа ... несериозни сте! :D За непредвидени гости винаги държа по едно полока 50 гр. отлежала домашарка с цвят "Чичо Джак"във фризера на топличко...Nino написа:Е па идва на няколко срещи февруари и началото на март.Купил е една жестока Марея!Последния път за една бройка да ти дойдем на гости!kiro_of_the_day написа:В тоя ред на мисли... Абе къде е kilar бе!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Не знам за Вас, но много ме радва това, че се завърнаха някой стари муцуни във форума изпъдени по една или друга причина от действията на Dark Mitko
Коментар