Ето го и моя. Верно е в работата, в нас е малко по-натрупан, ма като цяло пак си е такава улигофренийка Много ме кефи, че повечето са привърженици на чистия от иконки десктоп! P.S.: Колега ilkor, евалата за Мас-а! Домашен или работен? Аз съм невероятен техен фен, и отскоро ползвам РС за работа, просто откачена машина. В нас даже си имам малко история, Mac SE-II, http://apple-history.com/body.php?pa...date&order=ASC, MacOS 7.5, 160MB HDD SCSI, 1 superdrive (800k). работи на пушка тварта, има качени няколко игрички и Norton 3.5. А колко софт има за него еййййй! Даже бях чел и за Фотошоп 2! Голяма е играчка, а като го бях отварял отвътре на кутията има подписите на народа, които го е създал. Чух че това била някаква ограничена версия с този вид кутия...
Лаптопа ми е служебен. И това е моят първи МАК.Но понеже шефа ми е върл мак фен а с него се познаваме от 80-те години смея да твърдя че съм "пипал" почти всичките им машини. Първото с което съм си играл изключвам ИМКО беше един Macintosh Classic.
Коментар