Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как изглежда Desktop-ът Ви?
Collapse
X
-
deadairplane -
Това не ми пречи да се изразявам така, както е правило, и да обяснявам защо! Или?И е ясно, че българският не произходжа от латинския, но думата не произходжа от българския.Каквото имах, казах го.deadairplane написа:Обаче пишеш в Български форум!!!!svetkos_ написа:Латинският - мъртъв. Да, ама не. В България може да е. Аз, докато бях в Австрия, учих латински. Или поне се водеше, че го уча, защото целият ми клас се занимаваше с него от третата година в гимназията. А аз тогава бях 11 или там 7. В Германия също се учи. И ако не съществува как тогава в медицината наименованията са на латински? Да не говорим, че латинският е основата на западните езици.deadairplane написа:За наша най голяма радост Латинския е мъртъв език. А и ние сме в България. За щастие Българския език е Славянски такъв, и не произхожда от Латинския.svetkos_ написа:Колежка - НЯМА! Има КОЛЕГА. Думата идва от латински и се използва и за двата пола. Това - КОЛЕЖКА, е изкелифенчено.
Повече няма да се обяснявам.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
deadairplane -
Пич,Не ме познаваш, за да правиш подобни СМЕШНИ твърдения. Не очаквах подобна докачливост, която е ясно изразена в последния ти пост! Смея да твърдя, че владея българския език на доста високо ниво. По една или друга причина това е така. На никого не съм се опитвал да налагам мнението си. Съжалявам, че в случая обясних откъде произлиза думата и как е правилно да се произнася. Все пак живеем в свободна държава, забравих. Извинявам се, ако съм обидил някого!!!!!!!!!!!deadairplane написа:Пич,В предходните си 2 поста се опитах да ти намекна, без да те обиждам, че изказването ти означава тотално пренебрежение и отричане на Българската граматика. В Българският език има много чуждици но всички те се употребяват съгласно и според Българската граматика.По мое лично мнения заядливостта ти и опита да наложиш чужди граматични правила, особенно по отношение на граматическото понятие род, говорят за едно желание, от твоя страна, за самоопределяне различно от понятието Българин.Ето един пример:Следвайки твоите правила, словосъчетанието маркирано в червено би трябвало да завучи така "тотал пренебрежение", което от своя страна е неправилно. Граматическите правила и начините на използване на чуждици в Българския език, са въведени много преди да се родиш, и не е твоя работа да ги променяш.След като не възприемаш намека, че пишеш в Български форум, съм принуден да ти припомня. Според правилата на форума, писането на Кирилица и на Български език е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, и ти си се съгласил с това при регистрацията си.Ако не ти харесва това положение, си направи Латински форум на ФИАТ, и си пиши в него на Латински колкото си искаш!!!!Много жалко обаче, че уважението ти към един чужд език, е за сметка на Родния ти.ПС: думите правило и правилно са 2 ралични, и означават различни неща.svetkos_ написа:Това не ми пречи да се изразявам така, както е правило, и да обяснявам защо! Или?И е ясно, че българският не произходжа от латинския, но думата не произходжа от българския.Каквото имах, казах го.
Повече няма да се обяснявам.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
deadairplane -
deadairplane -
зна4и излиза6 от секадеседити декстопа сас папки,икони и снимката на негои натиска6 коп4ето което се намира над стрелките,там некаде го тарси6 и то еПртСцСусРя(разбирассе на латиница)и отива6 вав пейнт и дава6 да го постави6 и дава6 запазии готоо1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"Drive or Die!
Коментар
-
От седмица изглежда така, до следващата смяна
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А сега съм с това:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар