Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава или Фиат Мареа??????

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Разлика във вървенето не мога да направя, защото Бравите са с различен двигател от на Мареа-та.Но определено Мареа-та вози по-добре.Динамиката е много приятна.Дърпа си завидно добре.Разхода лично на мен смесено ми е 7.5-8 л /100 км.Всяка си има предимства.Брава-та е по-екстравагантна, докато Мареа е по-представителен автомобил Ако беше дизел Мареа-та цена нямаше да има!!Но пък така се запазва тръпката при шофирането
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

    На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

    Коментар


      #17
      Писал съм и в предишни постове за разхода и да не се повтарям, ама понеже човекът пита тука конкретно за 1,6 16 В мотора на Мареа Комби, на разход го докарвам между 6,5 и 7, а съм го смъквал и до 6, понеже използвам много инерция. Заводски май 6,5 го дават, четох в някаква таблица сравнение между 1,6 и 1,8 16В. Иначе и седанът е красив, не съм се обидил, а освен това преди да го купя също бях твърд противник на комбитата, но има някаква магия в тази кола. Айде, че се отплеснах. Успех в избора!
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

      Коментар

      Working...
      X