Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отново за приставката за CD
Collapse
X
-
Re: отново за приставката за CD
Тези врътки за климатика да не са от капачки за дезодорант!?mixifixi написа:Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?
А относно приставката за касетофон, сори ама нищо не може да стои толкова добре колкото стои фабричното радио!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

-
Re: отново за приставката за CD
Аз имам точно такава в колата. Купих я от сервиза, в който ми слагаха музиката. Ако не се лъжа я взех на цена около 26-30 лв. Ако искаш мога да питам дали са останали още ...Според мен тази проставка стои перфектно. Ако и се плесне един черен player направо заспива. При мен е такъв щото нямах избор ...mixifixi написа:Вижте какво намерих в нета.Явно има и такива приставки, които не правят огроомна дупка в таблото ни. Някой случайно да е срещал такова чудо?
По тая логика трябва да си слушаме касетки в колатаrustson написа:А относно приставката за касетофон, сори ама нищо не може да стои толкова добре колкото стои фабричното радио!
Коментар
-
mixifixi написа:99% съм сигурен,че тази не е като твоята. Може и да е оптична измама, но забележи, колко близо до предния ръб е панела на касетофона.
Е ти изби рибата направо! Преходникът е същия като моя. Съществуват точно 2 вида преходници - единия е този, при който зее бая голяма дупка (какъвто разкарах) и този, който имам в момента. Разтърси се малко из интернет и ще разбереш, че е така ... Преходника горе е пръскан, иначе е бил черен. Колата от която си пуснал снимката е правена цялата ... Виждал съм я в един форум ...Абсолютна оптична измама е това дето ми обясняваш за разстоянието от player-а до края на преходника ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар