Днес разгледах автоизложението в Международния изложбен център. Италианските возила бяха представени само от FIAT , Alfa Romeo и Lancia не видях .От ФИАТките най-добри впечатления ми направи СТИЛото.
Идеята е супер но аз обърнах най-вече внимание на пандата 4х4 1.3 multijet дизела и на Стило-то... Леле как ме грабна това Стило... Входа е 6 лева, като първите 50 посетителя получават безплатен талон за 10 литра безнин Изложението отваря в 10.00 часа за посетители
Стило добре ма аз го видях миналата година. Кога най-сетне на тия автосалони ще има нещо ново. Миналата година отидах специално за да видя двете новости. BMW серия 1 и най-вече да видя Alfa GT. Ядец. Я кажете сега има ли Alfa Brera или Fiat Croma. Ако ги няма не виждам смисъл да ходя на автосалона.
Идеята е супер но аз обърнах най-вече внимание на пандата 4х4 1.3 multijet дизела и на Стило-то... Леле как ме грабна това Стило... Входа е 6 лева, като първите 50 посетителя получават безплатен талон за 10 литра безнин Изложението отваря в 10.00 часа за посетители
Humppa и колко струваше 4х4 мултиджет Пандата?Страхотен автомобил.Това е мечтата ми!
за 4х4 Multijet мисля, че ще е повече от 23 бона... толкова може да е 1.2 - 60 к.с Иначе някой няма ли да замъкне фотоапарат на туй изложение. Да поснима, че после да пост/не някои снимки?
Малко снимки от колекцийката ми от салона.Товаса по-важните премиери - останалото е виждано.Отхвърлих Mercedes B-class, BMW M6 и Peugeot 1007 като модели, които не ме интиргуват с нищо.Фаворит обаче си остава уникалния двигател на Mazda RX-8.
Коментар