ако някои има идея как се разкодира ще съм благодарен, когато го включа изписва no can networkотброява 5 секунди и остава така, през тези 5 секунди не реагира каквото и да натисна, ако някои има представа как да го пусна или сервиз кадето да го разкодират ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разкодиране на касетофон на фиат стило
Collapse
X
-
Малко повече инфо за автомобила и свирката няма да са излишни.Ако е монтирана допълнително, много е възможно да не е свързана правилно. Насочващ въпрос: ако имаш потребителски настройки по CD плейъра (например тонкорекции), губи ли и тях (освен настройките на радиото)?Ако да - майсторът да погледне в читанката и да провери начина на свързване (и в частност плюса през контакт).Между другото, доколкото си спомням, писано е на тази тема във форума, потърси.milka_peeva написа:А при мен CD -то работи ,но радиото не може да запаметява станциите...някаква идея?!?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Към документацията на колата имам и книжката за експлоатация на радиото. Ако ти е оригиналното, мога да прочета утре какво пише вътре, макар че е на немски.Само потвърди дали ти е необходимо - мога да снимам страниците и да ти ги пратя по пощата.milka_peeva написа:Благодаря...но с натискане на бутоните не става,проблема е друг и майстора не можа да го поправи...ще си слушам само CD-то май
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар