Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Истината боли
Collapse
X
-
Ето гоmaiden написа:Има едно много по-добро за Италия в ЕС, но не мога да го намеря!
http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Слаба ракия е това филмче. Първо е изплагиатствано безсрамно от филмчето на Бруно Бозето (линка по-горе). Второ, илюстрира типичния за много българи комплекс за малоценост. Именно той е това, с което трябва да се борим. Още от Бай Ганьо насам всеки комплексиран идиот се опитва да докаже колко сме тъпи, мързеливи и диви. Айде стига вече! Държим първо място в първенството по самооплюване!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Mдааа наскоро имаше един клип на някакви типове самообявили се за арт група, в който с доста преувеличение ни бяха осмели здраво. Не казвам, че някои неща не са верни и че няма какво да подобряваме в поведението си, но наистина ми писна от типове, които се опитват да мачкат самочувствието ни и да ни изкарват последните загубеняци в света. Бил съм на 1-2 места из "европа" (не мога да кажа, че съм специалист) но съм видял някои "интересни" черти на другите "европейци" и да ви кажа - Бай Ганьовците са навсякъде не само у нас и ако гледате само лъскавата страна на нещата на запад и я сравнявате с мизерията тук ... е то е ясно какъв ще е резултата, но мен ме излъгаха хора само защото видяха, че съм чужденец и нямам голям избор и за малко да остана в чижда държава без пари и транспорт ... Така, че (извинявам се за грубото отношение) който само мрънка, че тук е зле и оплюва собствения си народ вместо да се опита да промени нещата към по добро - ами прав му път да ходи в "красивата" европа - такива тук не ми трябват.Пък както се казваше в един виц- има голяма разлика между туризъм и имиграция...johnfound написа:Слаба ракия е това филмче. Първо е изплагиатствано безсрамно от филмчето на Бруно Бозето (линка по-горе). Второ, илюстрира типичния за много българи комплекс за малоценост. Именно той е това, с което трябва да се борим. Още от Бай Ганьо насам всеки комплексиран идиот се опитва да докаже колко сме тъпи, мързеливи и диви. Айде стига вече! Държим първо място в първенството по самооплюване!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар