batececo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жилетка?!?
Collapse
X
-
XXXXXL продават ли?!Tornado написа:Аз си имам/оранжева/ още преди да разбера ,че прокарват закон.Цветовете са оранжев и светло зелен.На ОМВ и Лукойл са си скъпички.Моята я взех от Практикер за около 4 лв.batececo написа:Колко пари са жилетките в ОМВ-то ? Колко вървят горе долу?Какво значи комплект крушки? За всички фарове, стопове, мигачи и габарити ли ???
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
4-те гуми са еднакви, за това има само една от тях, но крушките са различни: * за фаровете - габарити - дълги/къси * за мигачите * за стоповете/габарити отзад * за номераГореизброените видове крушки се различават, някой знае ли дали трябва да имаме един цял комлект или да речем само крушки за мигачите (примерно)?Още малко ще ни накарат по още една резервна кола с нас да си мъкнем...BobyBravo написа:Не комплект крушки се разбира резервен комплект крушки т.е. една от всичките които имаш по колата си. Ти като имаш 4 гуми 4 резервни ли возиш в багажника си
Коментар
-
аз в колата имам 2 - зелена като на катаджиите и оранжева.в тия тъмнотии не дай си боже да пукнеш гума и да тргнеш да я правиш - некой ша те отнесе като куцо пиле домат...та затуй ги взех.... подарък от мама, служебни ги раздава...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ейййййй, как не съм се сетил.... Тц-Тц-Тц.Че то напоследък много опасно по пътищата. Скоро може да уредят законодателно и сексуалното самозадоволяване да се реализира само с презерватив! Че то, я ако са ти мръсни ръцете - то не е ли Спин, то не е ли Грип, то не е ли Сифилис - МАНИ, МАНИ!mentor написа:Дали да не сложа и една каска в колата?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ейййййй, как не съм се сетил.... Тц-Тц-Тц.Че то напоследък много опасно по пътищата. Скоро може да уредят законодателно и сексуалното самозадоволяване да се реализира само с презерватив! Че то, я ако са ти мръсни ръцете - то не е ли Спин, то не е ли Грип, то не е ли Сифилис - МАНИ, МАНИ!mentor написа:Дали да не сложа и една каска в колата?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
тя палто ли ще си купува или жилеткаStoyan_68 написа:Да му се невиди! Една колежка тука пита какви цветове има. Руса е, със сини очи и иска да й се връзва с общата визия :DNino написа:Има го.Stoyan_68 написа:Това с жилетката откъде го измислиха! В Европа има ли го като изискване?
p.s.най -ефтиния вариянт е да изгърбите некой служител на фирма "ВОЛФ"
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
После Румен ще те търси да те бута с Бугатитоtomazo написа:тя палто ли ще си купува или жилеткаStoyan_68 написа:Да му се невиди! Една колежка тука пита какви цветове има. Руса е, със сини очи и иска да й се връзва с общата визия :DNino написа:Има го.Stoyan_68 написа:Това с жилетката откъде го измислиха! В Европа има ли го като изискване?
p.s.най -ефтиния вариянт е да изгърбите некой служител на фирма "ВОЛФ" 
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар