Голямо поливане, пък тревата взе да съхне.Май ще се отказвам, няма да и ставам роб . Оставям я,квото стане от нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
При мен също има петна,където тревата е засъхнала.Но то е под лозите и стрехите на навеса,т.е. където почти не се полива.Отделно има места,където се е насадила една остра,червена трева(саморасляк)която засъхва лесно.Отделно има петна,където като се окоси и в следващите дни тревата като че изгаря.Но като цяло съм доволен.Последна редакция от pavyan; 19.07.2022, 09:43.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Поливам редовно един-два пъти седмично,но въпреки това тревата вече залинява и за това я кося с машината без да слагам кош.Живия плет и албицията растат като диви.Плета трябва да го подрязвам в събота,че много дръпна на височина.Имам супер много грозде,чак се чудя какво ще го правя и как ще го бера.За сметка на това чушките и доматите(тях ги садя при майка ми)са много зле въпреки поливането.Сега трябва да се боря с бурени,които покараха отдолу под асфалта на тротоара и го рушат.Слава Богу,черницата и джанката приключиха,но трябва пак да мия тротоара с водоструйка от тях.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Наторява. Ето тук пише
https://www.iwoman.bg/grijovna/dom/a...a-1770652.html
в Гугъл търси с 'бира тор' излиза доста.
Коментар
-
ls1 написа: Преглед на мнениетоВдигни косачката малко нагоре, ако я остъргваш ниско тревата може от това да линее. Сипи половин литър бира в пръскачка, допълни с вода и напръскай тревата. Може и с кофа и метла. Бурените под асфалта на тротоара ги полей с разтвор от оцет и сол.
1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
При нас на ливадата всичо е жълто няма дървета има място където има високи дървета там е побре .Пони плодните дървета да са добре кой ще ги беле като станат не се сещам----Последна редакция от kluchar; 15.08.2022, 17:50.
Коментар
-
ls1 написа: Преглед на мнениетоБурените под асфалта на тротоара ги полей с разтвор от оцет и сол.
Коментар
-
Аз използвам 60% оцетна киселина, като я разреждам 50/50 с вода и така пръскам против плевели поникнали между паветата/клинкера.
Пробвал съм и с AdBlue, но ефекта е по-краткосточен.
Пробвал съм и оцетна киселина-AdBlue-вода в равни пропорции, но ефекта беше краткосрочен.
Според съседа, който ми каза че ползва оцетна киселина, трябва да се внимава в пропорцията и да не се преминава границата от 15% оцетна киселина, защото бетона се разгражда.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар