Е тук не говорим ли за туниговани коли. Иначе е ясно, че Вейрона е най-бързата...
По какво отсъди , че е най-бързата ?
Еми ако ми кажеш коя друга в България вдига 406км/ч без да е тунингована ще се откажа от мнението си...
Нали за драг-рацинг говорехте П.П.Ти кажи, някоя друга кола в България, да е по-скъпа от това чудо на свободната и комплексирана инженерна мисъл За 3’000’000лв. разумните и нормални хора по целия свят, си купуват двуетажна къща, три коли, вила, яхта и една малка Чесна :D :D :DИли просто се пенсионират....
Еми аз първоначално питах за тунинговани коли и казах, че иначе Вейтона е най-бързата, за това отговорих за него...А иначе за цената...още два три дена да не пуша и ще събера парите, кво му плащаш
Ммм, Бугатито може да е най-бързата кола по заводска максимална скорост, но съвсем не е най-бързата като ускорение или време за обиколка на писта http://www.rsportscars.com/eng/cars/koenigsegg_ccx.asp Няколко пъти по-евтина, доста по-интересна и съвсееем малко по-бавна - някакви си 5-10 км/ч :P Няма да си купя Вейрон, при наличието на тази или Зонда и още няколко други "подобни"
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Мисля,че все пак ако трябва да сме реалисти тези коли не можем да ги караме по нашите пътища Ама не мислите ли,че това ще дойде добре на всеки един от нас...Еее мечтиииии
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар