JTR написа:

Преглед на мнението

/ А за Сони-тата няма да говоря много. Имал съм няколко, дори в момента имам един който го използвам за резервен и за експеримент, телефона е Z3. Флагман на Сони, като нов е струвал над 1000 лева. Почна дисплея да не хваща навсякъде и се оказва че не изключение този проблем. Преди него имах един Z3+ /също флагман, като нов е струвал също над 1000 лева/ , той като се натовареше и пареше ужасно! И се бъзиках, че затова можеше да се мокри, за да можеш да го охладиш на чешмата! И имаше режим за ръкавици, като се нагорещи да го използваш с ръкавици!
/ А за Сони-тата няма да говоря много. Имал съм няколко, дори в момента имам един който го използвам за резервен и за експеримент, телефона е Z3. Флагман на Сони, като нов е струвал над 1000 лева. Почна дисплея да не хваща навсякъде и се оказва че не изключение този проблем. Преди него имах един Z3+ /също флагман, като нов е струвал също над 1000 лева/ , той като се натовареше и пареше ужасно! И се бъзиках, че затова можеше да се мокри, за да можеш да го охладиш на чешмата! И имаше режим за ръкавици, като се нагорещи да го използваш с ръкавици!  Xiaomi-тата съм ги тормозил много, остявял съм ги да записват видео на максимално качество с часове- телефона леко се затопляше. Едното ни Xiaomi в семейството ни е Pocophone F1- той дори има специална охладителна състема, супер телефон за смешни пари в сравнение със аналогичен Самсуняк! Като го купувахме преди 10 месеца беше на 10 място по производителност / за достоверност прилагам снимка/.
 Xiaomi-тата съм ги тормозил много, остявял съм ги да записват видео на максимално качество с часове- телефона леко се затопляше. Едното ни Xiaomi в семейството ни е Pocophone F1- той дори има специална охладителна състема, супер телефон за смешни пари в сравнение със аналогичен Самсуняк! Като го купувахме преди 10 месеца беше на 10 място по производителност / за достоверност прилагам снимка/.

Коментар