Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орбан ще плаща на "Динковци"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Орбан ще плаща на "Динковци"

    http://dnes.dir.bg/news/ungaria-bezh...-24628576?nt=4

    Време е нашите да прилагат челния опит.

    После на шлеповете и обратно!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

    #2
    Е, да. Но все пак става въпрос за Унгария и за Орбан... в БГ нашите неолиберални задници (без извинение) на такъв тип политици им казват "популисти", а такъв тип мерки се определят като противоречащи на "правата на човека" и "евроатлантическите ценности" (така и до днес не успях да разбера какво им е съдържанието).
    Но ситуацията се променя, особено след като Тръмп "издуха" покрива на и без това паянтовата неолиберална конструкция - хората искат промяна (не като клише), а истинска промяна. Има някаква аналогия в ситуацията в щатите и при нас - това е, че и в двата случая печелят кандидати без политически опит и най-вече, говорещи на жаргон различен от политическия език... На хората им омръзна (явно не само в БГ) да слушат едни и същи изтъркани клишета, едно усукване и говорене без да им се разбира нищо. Естествено, единственото което политиците могат да направят е да плашат колко лошо щяло да стане и видиш ли, това били популисти.
    Да се върнем на границата - то е ясно, че тя не се пази, или се пази до толкова, че да се контролира трафика (транзита) на т.нар. бежанци (иначе чиста проба навлеци) с цел да им се събират пари (става въпрос от служителите на реда). Та затова хора като Динко, пречат и ровят не където трябва и се чудят как да ги елиминират от процеса... А реално, следва да се регламентира тяхната дейност. Не може някой случаен човек да бъде по-ефективен от органите! Явно е, че нещо не е както трябва да е. Явно е, че "братята" европейци ще ни натискат да клекнем и да станем някаква форма на буфер... (добре поне, че навлеците не искат да са при нас щото е мизерия).
    Но, надежда има - не е ясно какъв външнополитически курс ще приеме администрацията на Тръмп (ако заявленията му се осъществят), намесата във вътрешните ни работи ще отслабне... даже ще се насърчава анти-турското говорене и риторика. В такъв международен и вътрешен политически тюрлю гювеч може и да се окаже, че покрай конюнктурен политически интерес, току виж изградили ограда и взели някакви мерки за ограничаване на инвазията на брадатите майки с деца...
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

    Коментар

    Working...
    X